Здравейте, искам да попитам дали някой е запознат с котел на фирмата Golden Fire.Мисля да вземам 35 киловатовия котел комплект със всичко необходимо и цената е добра.Всяка информация ще ми бъде полезна...Благодаря предварително 

fbr написа:Те и резервоарите на колите си ги пълнят догоре, ама я виж у нас, всичките ръждясали на по 10-20 лева. Беднотия до шия.Ако го напълниш сутринта може пак да е на ниво 10-20 лева от съвестни комшии за да не ти мачка на пружините .
Dakata9 написа:Мерси за бързия отговор! А относно марката, проблемът е в това, че не знам нищо за нея..Добра ли е, не е ли???Ще те посъветвам както другите ако взимаш котел и горелка задължително им кажи да ти сложат клапан за продухване с компресор около 100 лв е и ако нямаш компресор още около 180 за компресор но повярвай без него ще береш ядове.... иначе аз си ползвам горелката (25кв) и съм относително доволен
Dakata9 написа:Мерси за бързия отговор! А относно марката, проблемът е в това, че не знам нищо за нея..Добра ли е, не е ли???Ние сме с такава камина от 25 kW и сме доволни. Всеки ще ти даде различно мнение по въпроса.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: