Тази тема по подхожда за някой медицински форум,не за този! Или аз греша!?
Следващата тема: защо и как си бъркате...в носа! 

Andri01 написа:Тази тема по подхожда за някой медицински форум,не за този! Или аз греша!?Напротив, темата е много актуална, защото е точно направи си сам. С какво се различава направата на стойка за тоалетната от направа на сушилня за плодове? И двете са свързани със здравето, и двете са свързани с храненето.Следващата тема: защо и как си бъркате...в носа!
veribela написа:Има какво да покажем на светаЕдинственото нещо, което трябва да се патентова и да се покаже на света е човешката глупост. Човекът е единственото същество на тази планета, което дори когато му кажат и докажат, че поврежда тялото си, той продължава да го прави, докато умре. Това си е за патент, защото ни отличава от всички останали разумни същества.![]()
. Това, с фунията от бутилка минерална вода
- Трябва да се патентова!!!
radius написа: И по темата - подобно на Чефо съм забелязал че като си вдигна краката на леген ми е по-удобно. Какъв е проблема да се направи нещо по-високо от леген и да се седне на кенефа и да си вдигнеш краката на 30см или не е същото като клякане?Трябва бедрата да са опрени плътно до корема, а торсът да е легнал върху тях за да го притиска - както при клякане. Тогава лявото бедро изтласква отпадъците навън, а дясното затваря плътно клапата между дебелото и тънкото черво и едновременно изчиства сляпото черво (апендиксът) - природата го е измислила много добре. Но, разбира се, човекът се мисли за по-умен от нея и си пати от това. Не случайно апандиситът (възпаление на сляпото черво) и болест на Крон (възпаление на тънките черва) възникват СЛЕД навлизане на седящите тоалетни - причината е че в седнала поза илео-цекалната клапа пропуска отпадъци обратно в тънките черва и ги заразява с вредни бактерии, които предизвикват възпаления. А когато го няма бедрото да изстисква апендиксът (сляпото черво), той задържа в себе си отпадъци и става непрестанно огнище на възпаления, които могат да стигнат и до апандисит.
nеwage написа: Не случайно апандиситът (възпаление на сляпото черво) и болест на Крон (възпаление на тънките черва) възникват СЛЕД навлизане на седящите тоалетниПреди това просто умирали от някаква болка в корема....
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: