• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 21
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
lusynik - специалист
Сезона за мен приключи с разход 2800 кг. пелети Керпи или 504 лв..Отоплявам 110 кв.м. ,радиатори с термоглави и две преработени климатични тела,БГВ 80 литра.Дограмата е с троен стъклопакет,изолация 5 см.Комбинацията при мен е RB 20 + Bosch 24 kW.За този сезон котела е повдигнат на кутия,а запаса от пелети е 3300 кг. :-D
filmatoplo - майстор
:? Много малък разход , почти невъзможен -браво :) .
lakosste - специалист
lusynik написа:
Сезона за мен приключи с разход 2800 кг. пелети Керпи или 504 лв..Отоплявам 110 кв.м. ,радиатори с термоглави и две преработени климатични тела,БГВ 80 литра.Дограмата е с троен стъклопакет,изолация 5 см.Комбинацията при мен е RB 20 + Bosch 24 kW.За този сезон котела е повдигнат на кутия,а запаса от пелети е 3300 кг. :-D
Без стаен термостат нали?
lusynik - специалист
Да,само термоглави и режима с програмиране на интервали от денонощието за работа!
lakosste - специалист
Супер.Аз съм със същата комбинация като теб но нямам термоглави.Ще споделиш ли настройки.Само на степените.
n.ganev - майстор
Това е регулатор на тягата на комина. Поставя се, за да не дърпа комина повече при по-ветровито време, което увеличава разхода на гориво, и да поддържа количеството въздух зададено от управлението на горелката-вентилатора.

Ганев е специалистът за тези регулатори.

Чак пък специалист :? . Днес ми се обади клиент да ми се похвали, че действа - явно има яка тяга у коминчето.
6osi6 - майстор
n.ganev написа:
Чак пък специалист :? . Днес ми се обади клиент да ми се похвали, че действа.
Хората на теб ти се обаждат, не на някой друг.
n.ganev - майстор
Абе обаждат се ама и колко ли ми теглят пилата #-o .
lusynik - специалист
F.Load 55 сек. и от там по формулата!Пелетите сега са 6-мм. слънчоглед.Миналата година бяха Керпи.
brat4eda_81 - специалист
и тази тема според мен е време да се раздвижи, сезона почти свърши някой може ли вече да сподели какво е изконсумирал зимата :) ама да не слага виното и мезето:)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 21

Тема "разход грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: