Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
toolegittoquit - майстор
Вземи тогава от някъде 1 плочка поне 512MB DDR на старо. С под 512RAM ще мисли много ясно.
hidrazin - майстор
kuger написа:
...Бачка стария сандък, ама ... много взе да мисли :?...
Искаш да кажеш че сега си с две по 256 от тези на снимката? Ми няма как да не мисли.
Тези дето си сложил са PC2100 - почти два пъти по-бавни от старата 512 която е PC3200.
Та нищо че пак си с 512 - две по 256 ама два пъти по-бавни.
Не съм забравил обещаното. Изрових днес една 512-ка ама в момента няма къде да я бучна за проба.
Утре и вдругиден съм на работа целите дни и евентуално ще мога да я пробвам чак в понеделник.
Не ми се ще да ти я пращам без да съм я пробвал.
:partyman:
kuger - майстор
hidrazin написа:
kuger написа:
...Бачка стария сандък, ама ... много взе да мисли :?...
Искаш да кажеш че сега си с две по 256 от тези на снимката? Ми няма как да не мисли.
Тези дето си сложил са PC2100 - почти два пъти по-бавни от старата 512 която е PC3200.
Та нищо че пак си с 512 - две по 256 ама два пъти по-бавни.
Не съм забравил обещаното. Изрових днес една 512-ка ама в момента няма къде да я бучна за проба.
Утре и вдругиден съм на работа целите дни и евентуално ще мога да я пробвам чак в понеделник.
Не ми се ще да ти я пращам без да съм я пробвал.
Не, едната е 512, като тази задрасканата, другата е като долната. Това от снимката.
Преди две години смених тия от 256 с другите 512 и ми се подредиха нещата, но едната от новите сдаде багажа.
Ще ти бъда благодарен, без да ми я подаряваш, щото този форум, от къде ги купих нещо ми играе "ляво".
Те тоя https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... 9420,d.bGQ
hidrazin - майстор
kuger написа:
Не, едната е 512, като тази задрасканата, другата е като долната. Това от снимката.
Е ами все тая. Системната шина започва да бачка на честотата на най-бавната памет.
Та в момента заради едни 256MB си му сложил спирачка. Вземи да пробваш само с едната 512 и махни тази 256.
После пиши как е. Ако е по-добре поне ще можеш да изтраеш докато я проверя и пратя.
И какво ляво с оня форум? Разбира се че и там понякога се намират кофти продавачи.
Относно продаване/подаряване - мисля че вече казах нещо.
kuger - майстор
hidrazin написа:
kuger написа:
Е ами все тая. Системната шина започва да бачка на честотата на най-бавната памет.
Та в момента заради едни 256MB си му сложил спирачка. Вземи да пробваш само с едната 512 и махни тази 256.
После пиши как е. Ако е по-добре поне ще можеш да изтраеш докато я проверя и пратя.
И какво ляво с оня форум? Разбира се че и там понякога се намират кофти продавачи.
Относно продаване/подаряване - мисля че вече казах нещо.
Ще направя пробата, а "оня" форум ме допуска да се логна, но ми пише " Error 404, not found"
hidrazin, не съм заритал, макар, че е гадно. Когато можеш, ако можеш и т.н. :-D , не си длъжен.
пп: Не си длъжен и да подаряваш.
hidrazin - майстор
Е ами не знам какъв е проблема при теб. В момента съм се логнал там.
Иначе имат някакъв кахър с постовете и личните съобщения.
Изкарва ти ей тва нещо но иначе поста се публикува и личното също си заминава към получателя.
http://picbg.net/img.php?file=fb1a93b61a13b300.png
Иначе стига си се коркал за тая умряла памет. Де ще я слагам?
Така или иначе ще си стои в оная кутия докато някой ден замине за отпадъци.
kuger - майстор
hidrazin написа:
Е ами не знам какъв е проблема при теб. В момента съм се логнал там.
Иначе имат някакъв кахър с постовете и личните съобщения.
Изкарва ти ей тва нещо но иначе поста се публикува и личното също си заминава към получателя.
http://picbg.net/img.php?file=fb1a93b61a13b300.png
Иначе стига си се коркал за тая умряла памет. Де ще я слагам?
Така или иначе ще си стои в оная кутия докато някой ден замине за отпадъци.
Ами, опитах да пратя лично на човека, от когото купих паметите, за друга плочка и се получи това. Дали е тръгнало ЛСто, ами не знам.
hidrazin - майстор
Е ами отиваш горе дето пише "нямате нови съобщения" , кликваш на него и влизаш в пощата си.
Там има "Входящи" "Получени" "Изпратени" "Съхранени".
От "Изпратени" може да провериш дали си го изпратил. Предполагам че е заминало.
Иначе преди колко време ги купи, мисля че писа две години? Предполагам втора ръка, та ще търсиш гаранции ли?
kuger - майстор
hidrazin написа:
Е ами отиваш горе дето пише "нямате нови съобщения" , кликваш на него и влизаш в пощата си.
Там има "Входящи" "Получени" "Изпратени" "Съхранени".
От "Изпратени" може да провериш дали си го изпратил. Предполагам че е заминало.
Иначе преди колко време ги купи, мисля че писа две години? Предполагам втора ръка, та ще търсиш гаранции ли?
Не, изписа ми глобална грешка като го пращах и се отказах. Гаранции не искам. Просто поисках, ако има, пича да ми прати друга.
hidrazin - майстор
kuger-е , най-сетне сколасах да я пусна. Имаш обещаното. Давай адрес за доставка.
Мога да я пратя в петък. Утре и в четвъртък съм извън населени места. :-D
Не знам каква марка е (MASTER) но чиповете са SAMSUNG.
Ей такава:
http://mobosaver.com/index.php/dram-mas ... emory.html

Тема "Сигналите от дъното" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: