Ел. инструментите. Консумативи.
masterval - майстор
Предимствата на 2-26 ДФР, които другите НЯМАТ:

1. 3 години гаранция!! Това за един професионалист не е хич малко.
2. Оборотите му са 1300, а не 900, както е обявено навсякъде!!!

И да не се бърка с ДРЕ, на който оборотите му са 900, и не се комплектова с метална глава, понеже с тези обороти не става за бормашина.
pesho - специалист
Че то и Mercedes-Benz дава бая по-малко гаранция от Kia..Защо ли ? :? Аз до сега не съм виждал развалена Makita..
$64EN - специалист
това е пролетната акция в киров бош

http://www.kirov.net/files/mf/promo_offers/27_file.pdf

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

след обикаляния по всичките магазини в софия реших да да заложа на това с което съм работил и което знам че е добро . сигурен съм че и макитата е добра , но боша е с 2 патрона , а и гаранцията според мен също си е от значение , цените са им едни и същи => и двете са по 480 лв. , но пък към боша ти подаряват и чесовник според брошурата :-D :lol: .

другата машинка която си харесах и мисля да си взема е METABO Акумулаторна отвертка BSZ 18 IMPULS 2.2Ah =>
=> 2 бр. акум. батерии LiIon
акумулаторна батерия 18V/ 2.2Ah Li-Ion
обороти 0 - 450/ 0 - 1 450 min-1
пробиване в стомана/дърво до Ø 12/30 mm
мax. въртящ момент 62Nm
20+1 степени на регулиране на върт.момент
импулсен режим на работа

пак е от пролетната акция и струва 500 лв. като си взема и някое друго консумативче и нещата се закръглят
Niky77 - специалист
Данните на Метабото ми се виждат завишени! А и гаранцията на батерията е шест месеца!? И карат от седем до четиринадесет месеца! Вярвайте ми, знам го от клиенти, които са се набутали.
velsi - Почетен майстор
pesho написа:
....Аз до сега не съм виждал развалена Makita..
Човека каза, че тази Макита му е четвърта поред. Защо ли....?
$64EN - специалист
Niky77 написа:
... А и гаранцията на батерията е шест месеца!? И карат от седем до четиринадесет месеца! .....
специялно отидох да питам и ми казаха, че само машината има гаранция 3 години , а батериите нямат никаква гаранция , било тя дори и 6 месеца :(
shadowman - майстор
Да спомена, че винтовертите на Метабо не са кто едно време. Не ги знам тези с литиевите батерии, но по старите не бяха избарани, като най-сериозния проблем бе спусъка. С Макита съм работил повеч от година и не е мръднала. Още нещо, Спарки пуснаха на пазара винтоверти на добра цена, аз лично ще пробвам един за да ги видя как се държат, разликата в цената е двойна (според зависи).
pesho - специалист
velsi написа:
pesho написа:
....Аз до сега не съм виждал развалена Makita..
Човека каза, че тази Макита му е четвърта поред. Защо ли....?
Кой човек ?Питащия ли? 4-та му е в списъка щот сравнява някви числа само.На практика е съвсем друго. Но той си решава...А,че АЗ не съм виждал развалена Макита-НЕ СЪМ..за тва пък мнооого развалени BOSCH-ове..
$64EN - специалист
мерси много момчета за съветите , много ми бяха полезни , взех си днеска всичко което ми трябваше - перфоратор , винтоверт , миксер , и кво ли още не :tgrin: :laola: :hurra:
ще споделям впечатления от тях в най-скоро време
housedoktor - майстор
pesho написа:
Че то и Mercedes-Benz дава бая по-малко гаранция от Kia..Защо ли ? :? Аз до сега не съм виждал развалена Makita..
:thumbs:

Тема "избор на лек перфоратор ? проблем ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: