Нека намерим най-тънките цени.
brum - майстор
И аз така го гледах първият път. Ама май го бях оставил да зарежда като за мотор. Вторият път си качи до 3.8А, позареди, падна на 3А и на сутринта беше заредило съвсем.
kuger - майстор
kozl написа:
Това зарядното го поставих да зарежда монтанския акумулатор и така неколко дни и вчера засичам напрежението вече се качило на 14.3 волта. Днес пак толкоз ама премерих гъстотата - доволно - значи зарежда - ама бързата работа срам за зарядното :lol: :lol: :lol:
Значи така, имам от тия с дисплея, на ЛИДЛа. Акумулатор, стоял 6 месеца без употреба, го зарежда в продължение на 48 часа минимум, при това без да ползвам "зимната" опция. За нея още около 24 часа.
Но, мога да се похваля, акумулатора върти като бесен, а е на 7 години.
kozl - майстор
Е то в началото го нагласих на нещо си и после гледам светят други ЛЕД-чета. И понеже НЕ чета упътването го оставих така и като качи напрежението на клемите :? след 3 - 4 денонощия, чак тогава премерих гъстотата. Не ми стигна времето за по-задълбочена проба.
А да гъстотата вдигна и 5-те топчета на аерометъра, което по неговата компетентност значи "презареден акумулатор" :shock:
kuger - майстор
С тия зарядни не може да се презареди. Стига зарядното да е в ред. На "лятна" програма вдига напрежението до 13,8v, на "зимната" до 14,7v. После минава в режим на подзаряд.
stan73 - майстор
Имах и двата модела лидълски зарядни устройства. Сега имам само това с течнокристалният дисплей. Доволен съм и от двата модела. Накратко - вършат работа и който му трябва подобно, ако си купи, няма да съжалява. (съпоставимите модели на СиТек и Бош са няколко пъти по-скъпи)
vasko9999 - специалист
Моето е от най първите модели(повече от три години,без дисплей) само че ,моето повече от 14.4V НЕ ВДИГА дори на зимния режим.След като го зареди светва зелена лампа FULL и минава в режим десулфатизация (поддръжка).Аз го закачам директно на колата без да свалям акумулатора и клемите като спирам всички консуматори на колата(аларма,плафона в купето и др),дори да стои пет дни така киселината не завира,няма нужда и капачките на акумулатора да развивате(ако има такива).
stan73 - майстор
Комплектът отвертки и т.н. за финна механика, който пускат в понеделник - имах такъв или подобен (производство на Миломекс) преди няколко години. Стоманата на битовете и резачките се оказа мекица и им го върнах. Дано сегашните са им по-добри. Иначе като окомплектовка, не е лош...
gogyto - специалист
A аз таман си мислех да го купя...
Chefo77 - майстор
Гледай сега - как може да пуснат магнетизатор на 6 лева? Да ме е яд още повече за Unior-а!!! Сигурно и същата работа върши, а може и по-добър да е :?
Но май ще отнеса двете LED лампи за 7.99...
prascho - майстор
Как действа това устройство - демагнитизатор/магнитизатор? Ясно е какво прави, ама ми е чудно как така в един корпус са събрани....

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: