nanko написа: То зависи и за какво се ползва PC-то.Само за четене на любимия ми форум ''НАПРАВИ САМ'' и тук таме някой филм ,никви игри феисове меисове и други тъпотии

nanko написа: То зависи и за какво се ползва PC-то.Само за четене на любимия ми форум ''НАПРАВИ САМ'' и тук таме някой филм ,никви игри феисове меисове и други тъпотии
toolegittoquit написа:Продай компа за 50лв, добави още 70лв и си купи с двуядрен процесор и 2GB RAM. Или разкарай тоя грозен едноядрен.Мдааа на ей ся тъкмо тва щях да направя!И ще си купя лодка даже
valentino76bs написа:Тогава изобщо не се замисляй. Слагай elementary OS и няма да дадеш нито стотинка, а ще имаш осезаема промяна в скоростта.nanko написа: То зависи и за какво се ползва PC-то.Само за четене на любимия ми форум ''НАПРАВИ САМ'' и тук таме някой филм ,никви игри феисове меисове и други тъпотии!
valentino76bs написа: Мдааа на ей ся тъкмо тва щях да направя!И ще си купя лодка дажеАми ти искаш да инвестираш в памет, но не стига че паметта вече не е толкова евтина, колкото беше(нова), ами този едноядрен процесор в комплект с това вградено видео вече имат проблем дори с нормални клипчета от YouTube. Ако имаш антивирусна, пък сигурно зарежда по 20 минути.
toolegittoquit написа: Ами ти искаш да инвестираш в памет, но не стига че паметта вече не е толкова евтина, колкото беше(нова), ами този едноядрен процесор в комплект с това вградено видео вече имат проблем дори с нормални клипчета от YouTube. Ако имаш антивирусна, пък сигурно зарежда по 20 минути.Глупости всичко върви много добре даже! Проблема е като някой път взема да ги отвярям нервно по 10 страници една след друга наведнъж леко забива и се бави и за това!
valentino76bs написа: Това са ми двете памети,ще пробвам да сложа на мястото на 512 -1 гб кой е важния параметър който трябва да се гледа като я взимам ,и не са скъпи по 10 15 лева са,пълно е в моргитеС 4GB RAM и двуядрен процесор отварям колкото страници си поискам и гледам клипчета в HD в YouTube, както и MKV 1080p HD RiP-ове. С тоя едноядрен процесор на 1.8 не можеш да се похвалиш с това. Имам един лаптоп с едноядрен 1.6 и 1.5GB RAM и му спича дори Facebook, пък видеото в YouTube в HD върви с по 5 кадъра/сек.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: