Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Водка със кола идеално :drinkers: :yawinkle: -та какво за горелката Грейко .
ico_3 - специалист
Системата как се обезвъздушава правилно,не горелката :partyman:
lakosste - специалист
Един въпрос:
Например при цикъл 45 сек. и зареждане 5 сек. какво ще рече това-че зарежда 5 сек. и пауза 45сек.,или във самия цикъл от 45сек. са включени и тези 5 сек. зареждане.
LazarGanev - "Велик майстор"
Паузата е 45сек
lakosste - специалист
LazarGanev написа:
Паузата е 45сек
:prayer: :prayer: :prayer:
nkolibarov - помощник
Здравейте,имам котел солитех 40Е турски около 46kw топля се добре с него отоплявам 176кв.м.Писна ми от въглища и огнярство,чета форума и гледам горелките на Грейко отвора на котела ми се вижда малък и май няма да стане.Някой от специалистите има ли опит с такъв котел??
Последна промяна от nkolibarov на нед окт 11, 2015 6:42 pm, променено общо 1 път.
Стоян Петришки - специалист
. тиа дни чета за трипътните винтили на много места пише че до известна степен дават извесна икономия а като гледам не са толкова скъпи като цена. Заслужава ли си да се монтира такъв вентил до колкото аз разбрах не позволява на котела да истива и пуска вода на радиаторите само над определените от вентила градуси по този начин при определени настроики котела ще работи ли на ниска мошност или не. Моита система е изградена по начина описан във книжката на горелката (грейко) . За конкретното свързване има ли смисъл за монтаж на трипътен вентил и ако има къде трява да е свързан

Прикачен файл

kotelno.png
kotelno.png (28.92 KиБ) Видяна 1390 пъти

Прикачен файл

kotelno.png
kotelno.png (28.92 KиБ) Видяна 1390 пъти
Последна промяна от Стоян Петришки на нед окт 11, 2015 7:57 pm, променено общо 7 пъти.
nkolibarov - помощник
Виждам ,че Lazar e online, в него ми е надеждата!!
LazarGanev - "Велик майстор"
Филма им е фен на тези котли :) . Аз не съм монтирал горелки на такива котли, но дори и да няма място на долна врата, то с кутия под котела ще стане, дори и по-добре
димитар кисиов - специалист
да кутията дава по добро кпд и по лошо финансово положение ха ха

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: