Най - вълнуващия въпрос зимно време.
DimitarD - специалист
Не, вратата изобщо не е отварям и за какво да го правя. Ако искам да е отворя свалям горелката.
димитар кисиов - специалист
Зада неразвиваме болта всеки път се прави тръба гилза за горелката най добре още тази зима да направиш кутия всеки железар ще може дати е направи и ще побликуваш имали разлика
DimitarD - специалист
Прав си, хубаво щеше да е тази зима да съм с кутия, но късно видях снимките на milenskior. Не вярвам всеки "железар" да може да е направи такава каквато аз искам. Рязането трябва да е на лазер за ламарина 7-8мм. Аз си имам цех с металообработващи машини, но нямам лазер, а всичко трябва да е прецизно и да не дразни окото.
nkolibarov - помощник
Моя котел е Солитех 40 скарата е подвижна и се сваля.Тогава се оформя един отвор с диаметър 165мм.Горелката е 168мм. за грейко 30.По челния глидер има неравности и ако се изпилят ще влезе ,за грейко 20 ще влезе без проблем.Това което ме интересува е дали горелката може да се хване зад горелката там е 108мм.
Може имаси и фланец оригинален
nkolibarov - помощник
Завода, за главата ли предлага фланец ,или за тялота зад главата-108мм.Лазар твърди ,че RB 20 ще ми върши работа пък и ще се монтира по-лесно.Кутия няма а му правя щото това значи да го откачам от фланците то като е така по-добре нов.Ама да видим как ще работи сега.
Има и за двете говори с майстора в твоя раьон кое да избереш
n.ganev - майстор
Следващият месец ще дойде ред да понадигна едно такова кютуче на кутийка, че сега много зор. Ще му измисля и някакви преградки които да се свалят лесно че района е такъв като станат аварии по три дена енергопро/стаците/ не могат да се справят с авариите и ще се горят и дръвца.
nkolibarov - помощник
Кой е най-бързия начин за закупуване на Грейко RB 20??

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: