• 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 59
Всички имаме коли, нали ?
nv952 - майстор
kalpev написа:
djjimmy66 написа:
...Айде ключ вече, че много се разводни!
Шшшш, алоуууууууу!!! Как ще се заключва темата, бре???
Сори за закъснението но ме нямаше една седмица :)
Най мразя заключена тема :!:
И защо да се заключва?
На който не му е кеф да се изнася в друга тема :wink:
Я някой,реши да пита нещо по въпросите обсъждани тук и хоп-заключена #-o
Аз поне няма да искам да се заключи!
Ако някой друг поиска-Негова работа :)
nv952 - майстор
Я да се оплача :-D
За сега кошника върви :?
Обаче със захлаждането на времето дойде време за поставка за чаша :roll:
Обаче тия не са сложили фабрично :butthead:
Разгледах едни дето се слагат да духалките обаче нещо не ме грабнаха :sad:
Обаче пък ей тва видео :heart:
Лошото е че ще трябва да се преправя :sad:
Тъй като гледам самата поставка мая е взета от VW :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5qzxo_KnFgI[/youtube]
miroki - майстор
toolegittoquit написа:
miroki написа:
Колега, най-вероятно, като си сменил телевизора от стария с кинескоп, не си извикал тези от булсата да ти пренастроят приемника за HD качество.
Имам HD канали. И приемникът е HD. Проблемът може и да е от това, че ги гледам с приемник, свързан към телевизора с чинчове. Обаче никаква разлика не виждам между HD и обикновен като цъкна, на ефирните виждах разлика между BNT1 и BNT1 HD. A Булсата дойде като сложих плазмата.
Има много HD канали, но не се предават всички HD.
Пакета включва само някои. Това, че пише HD до логото на канала не значи, че е такъв при твоя доставчик на кабелна. Може да е, може да не е.
Това, че телевизора и приемника са HD, не значи, че са наместени за 1080p HD качество. HD приемник се намества да не е HD качеството, за старите телевизори - това вече го писах. Може така да са ти го наместили. Но проблема ти е в чинча според мен.
С обикновени чинчове не може да се предаде HD качество.
Може, ако ползваш компонента. Където са 3 чинча за картина и още 2 за звук. Което прави общо 5 чинча или 10 кабела. Картината е доста близка до HD качество.
На единия ми телевизор имам 10 метра HDMI кабел но понеже се прецака и от време на време прекъсва, купих друг, скапан, който не тръгна изобщо на този телевизор. И накрая вързах компонента. Сравнявах на око с HDMI кабел и компонент и е приемливо.
Съвета ми е, ако е близо телевизора до приемника ползвай HDMI около 1,5 метра. Ако ще купуваш, като мен 10 метра се откажи от евтините изкарват малко, а хубавите са над 80 лева. Или компонент с 5 чинча, ако има такъв изход приемника.
nikolovvd - майстор
miroki написа:
Това, че пише HD до логото на канала не значи, че е такъв при твоя доставчик на кабелна.
Абоната може да бъде излъган, но телевизора никога! :-D
Обикновено в горния ъгъл до номера на канала пише SD вместо HD, за разлика от логото на канала. :lol:
miroki - майстор
Да. Така е.
Зависи от телевизора.
На моя изписва какъв поток върви към него.
Когато приемника подаваше около 550 показваше на всички канали това. Когато го наместиха на 1080, на всички показва това. Т. Е. връзката с приемника. Само, че канала, като е 480 и с 1080 да го предава все тая.
При мен и надписи до каналите има, но от софтуера на доставчика, не на телевизора. А там доставчика задава имената. Но са коректни де.
:partyman:
Chefo77 - майстор
Абе Тинки гледа само SuperOne HD и Penthouse HD и е разочарован от качеството, затова :-D
kuger - майстор
Темата я извъртяхте от "Събирам мнения.....за кола" на "Давам мнения..... за ТВ"
inspo - майстор
nv952 написа:
Поставката наистина е хубава, но като го гледам как взима чашата с лявата ръка и после я мести за да пие с дясната, най-много
да се изхака някъде, ако пие докато кара.
nv952 - майстор
inspo написа:
nv952 написа:
Поставката наистина е хубава, но като го гледам как взима чашата с лявата ръка и после я мести за да пие с дясната, най-много
да се изхака някъде, ако пие докато кара.
Зае!и я тая :-D
Намерих друга по яка :roll:
Само дето цената е....
И може би ще потърся от моргите ако има :?
http://www.ebay.co.uk/itm/VAUXHALL-OPEL ... 235906dc4c
http://www.amazon.com/2005-2009-Saturn- ... B003E1IZAY
Изображение
toolegittoquit - майстор
miroki написа:
Съвета ми е, ако е близо телевизора до приемника ползвай HDMI около 1,5 метра. Ако ще купуваш, като мен 10 метра се откажи от евтините изкарват малко, а хубавите са над 80 лева. Или компонент с 5 чинча, ако има такъв изход приемника.
Сега ли е време да кажа, че телевизора няма HDMI, само SCART, композитен и компонентен? От доста време си го къткам. И все пак когато имах занимавка с едни IPTV, дори и свързани с компонентен, имаше разлика между SD и HD, тук все едни и същи снежинки.Приемника няма компонент, няма скарт. Композитен и HDMI. :evil:
И тия наглеци от булсата знаеш ли какво? Сложиха чинията, като заваля и взе да духа вятър все да прекъсва. :axe:
Chefo77 написа:
Абе Тинки гледа само SuperOne HD и Penthouse HD и е разочарован от качеството, затова
Не, само заради Нешънъл Джиографик си пуснах телевизията. :wink:
nv952 написа:
Обаче със захлаждането на времето дойде време за поставка за чаша
За чий ти е поставка за чаша? Нямаш ли? На мене Vento-то ми има на жабката. Иначе, поставка в кола не ти трябва. С каквото и да напълниш чашата догоре, като минеш през 2 дупки и ще е върху теб. Тя чашата може да стои, течността обаче - не.
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 59

Тема "Събирам мнения за първа лично моя кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: