• 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
Всички имаме коли, нали ?
nv952 - майстор
miroki написа:
:)П.п. Като гледам къде е пепелника, е доста удобно. Не знам, колко място би имало, ако не си пушач да го направиш за чаши.
:prayer:
Добра идея :)
За две чаши едва ли ще има място понеже ползвам запалката за телефона.
Но ще се опитам да направя място поне за една!
Chefo77 - майстор
toolegittoquit написа:
Chefo77 написа:
И какво full hd ти е телевизора, като няма HDMI?
За поставката - пак говориш с гъза си.
Телевизорът ми не съм писал, че е FHD. Казах, че просто е голям. Казах, че приемникът ми е HD. За поставката - ако пиеш кафе - ОК. Аз като си направя чай я пълня чашата до горният й ръб. :) Но и общо взето не виждам защо да пия в движение?!
Първо, че си уникален ... хайде ще го цензурирам. Как изобщо смееш да даваш мнение, че и да го налагаш, че качеството на HD каналите не е добро, след като ти ИЗОБЩО не можеш да прецениш какво е??? Приемникът му бил HD, и нямал качество. АМА ТЕЛЕВИЗОРА ТИ НЕ Е, ЗНАЧИ НЕ МОЖЕШ ДА ГЛЕДАШ В ТОВА КАЧЕСТВО И НЯМАШ ПРАВО ДА ДАВАШ МНЕНИЕ! Престани да се правиш на експерт, не виждаш ли, че в това дори и аматьор не си???
Второ - момчето пита за поставка. Никой не го интересува какво пиеш ти. Нито пък докъде си пълниш чашата чай. Още по-малко пък някой го касае дали ти виждаш защо да пиеш кафе в движение. Някой питал ли те е за твоите възгледи?? Аз пия. Невен, като гледам, явно също иска да пие. ТОЙ пие и се интересува от поставка. Чаша кафе се пълни максимум 2/3 и НЕ СЕ разлива, когато е поставена във фиксирана поставка. Онази измислица на капака на жабката ти е за да си сложиш чашата в спряло положение (например докато чакаш да изсъхне делкото след локвата).
"Усещане" е много добър филм, и ако не си го гледал, е крайно време. Освен измисления ти свят, в който ти си главния герой и единствен участник, има и един нормален свят, в който живеят други хора, с техните си разбирания и опит, с техните желания и амбиции и постигнати резултати. И в този, нормалния свят, ти с твоите възгледи и разбрания за нещата, си жалък, като започнеш да ги налагаш. УСЕТИ СЕ!
dyaneff - майстор
:lol:
С една дума върви се прегледай.
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
...Приемникът му бил HD, и нямал качество.
...Аз пия. Невен, като гледам, явно също иска да пие.
Чефич, значи - имам една ефирна маймунка и при BNT1 HD е по-ясно, отколкото BNT1 SD, независимо че е вързана с чинчове. Телевизора си ми е ок, имам го от доста време, мързеше ме да му сложа стойката. Ако булсата имаше компонентни чинчове, можеше и да се види разликата. Ама май не.
Второто - да, ОК за кафенцето. Еле обаче чичко КАТ-аджия да те набара. Като се кара - кара се. Не да караш и да пиеш, като искаш да пиеш нещо - отбиваш и пиеш. Такова нещо като каране и пиене на кафе е като каране и говорене по телефона. Мисля, че спокойно могат да те санкционират за ядене и пиене по време на движение, както санкционират за мобилен телефон. Та пий в движение и после не се сърди, ако бъдеш санкциониран от заядлив КАТ-аджия.
Chefo77 - майстор
А ти ще посочиш ли точка в закона, в която е изрично упоменато, че по време на шофиране не се яде и пие? Или само 'щото ти си си решил, така трябва да е? Защото за телефона го има (104а). Не мисли, а провери - НЯМА. Така, както няма и за пушене. И ... паралел между пиене и говорене по телефона не може да се направи. Освен ако ти влагаш толкова мисъл в поглъщането на течност, колкото и в говорене. А дъвчене на дъвка и шофиране ... може ли? :-D
Намери телевизор, който ИМА HDMI и който поддържа Full HD и тогава давай мнение (компетентно, наблягам - КОМПЕТЕНТНО) за разликата в качеството на сигнала и на приемниците. И за смисъла от по-голям екран. В противен случай не давай мнение - елементарно е.
jekasus - майстор
miroki написа:
Моята стара колица си има където му е мястото. ПОд касетофона ето такова нещо, подобно на двд за лаптоп :)
Брат ми има Ланос и това най-много ми харесва в тази кола :-D
Kirilpm - специалист
toolegittoquit написа:
Chefo77 написа:
...Приемникът му бил HD, и нямал качество.
...Аз пия. Невен, като гледам, явно също иска да пие.
Чефич, значи - имам една ефирна маймунка и при BNT1 HD е по-ясно, отколкото BNT1 SD, независимо че е вързана с чинчове. Телевизора си ми е ок, имам го от доста време, мързеше ме да му сложа стойката. Ако булсата имаше компонентни чинчове, можеше и да се види разликата. Ама май не.
Второто - да, ОК за кафенцето. Еле обаче чичко КАТ-аджия да те набара. Като се кара - кара се. Не да караш и да пиеш, като искаш да пиеш нещо - отбиваш и пиеш. Такова нещо като каране и пиене на кафе е като каране и говорене по телефона. Мисля, че спокойно могат да те санкционират за ядене и пиене по време на движение, както санкционират за мобилен телефон. Та пий в движение и после не се сърди, ако бъдеш санкциониран от заядлив КАТ-аджия.
:-D Ти си уникален случай,хората го плюят то си мисли че го вали.Ама ако кат го спре ама ако се полее с кафето :-D
gogo7777 - майстор
Тинки, тия ти се качиха на главата......обясни им, че докато карат ръцете трябва да са в позиция 9 и 15 върху волана :wink:
Chefo77 - майстор
А скоростите като се сменят, може ли да се пуска поне едната ръка? :lol:
jekasus - майстор
gogo7777 написа:
трябва да са в позиция 9 и 15
А знам за другата версия - два без десет :-D
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59