Нека намерим най-тънките цени.
diaflin - специалист
prascho написа:
...Гледам последно време лидъл нищо интересно не вадят за публиката. .....
В магазините си рекламират комбиниран шмиргел с шлайф, който ще пускат от 20ти този месец - 75 лв. Хвърлил съм му око, но много ме вълнува снабдяването с резервни ленти за шлайфа - дали ще се намират лесно.
Leon - специалист
stan73 написа:
Маниерът ти на каменна глава прилича изключително много на този на един мой бивш преподавател, ултра подкупен чукундур - доц.Лил*в в ТУ Варна. Така или иначе накрая го спипаха и му биха шута...
Маниерът ти на писане ... когато нямаш аргументи, да минеш на обиди ... е ясен!

п.п. За кой ли път да ти съобщавам, че таванът ми е висок 257 секунди ... нооо щом не ти прави впечатление ... горко на образованието! (най вече на твоето!)

:lol:
greco93 - напреднал
diaflin написа:
prascho написа:
...Гледам последно време лидъл нищо интересно не вадят за публиката. .....
В магазините си рекламират комбиниран шмиргел с шлайф, който ще пускат от 20ти този месец - 75 лв. Хвърлил съм му око, но много ме вълнува снабдяването с резервни ленти за шлайфа - дали ще се намират лесно.
Колега преди време и аз се бях наканил за такъв шмиргел с лентов шлайф. Да, обаче ... взех го, занесох го в нас пуснах го, попилих малко (заточване), нямаше проблеми, обаче искам да изпиля една заготовка за нож, грубо да я оформя (контура й) и го спрях.. слабичък е. Не те разубеждавам, но ако е за по-груби дейности, не става.
grizan1980 - специалист
Здравейте, преди време писах за проблем с винтоверт PABS 10,8 A2 - беше изпушил и спря да работи . Е занесох го в Лидъл, съответно бяха го пратили за ремонт. Минаха две седмици и днес ми го върнаха. На капака бяха лепнали бележка, че работи коректно...... Да после по едно време тръгна сам, ама се надявах че след подробно обяснение ще видят къде е проблема. Май обаче не се оказа така и отворих верта , близо до четките от вътрешната страна се вижда че е нагоряло и то силно. Та сега ще си бачкам с него и като спре обратно в сервиза.

Прикачен файл

DSC_0372-1.jpg
Chefo77 - майстор
Репорт за наличности в Лидл - Възраждане:
Компресор - поне 3 броя
Пневматичен виброшлайф (ексцентър) - поне 30 броя
Перфоратор с долен мотор - поне 5 броя
Свредла комплекти SDS+, от онези дъъългите - поне 5 броя
Полир машини - поне 5 броя
Имаше и други машини, не помня... :?

Другата седмица пускат пак комбинирания лентов шлайф (75 или 79) и някакво електрическо точило за ножове на 10 лева.
stan73 - майстор
Точилото преди колеги казаха, че не е добро. А шмиргелът с лентов шлайф бях си го купил предният път като ги пускаха, но не можах да накарам лентоватата му част да заработи задоволително и им го върнах. Имам пак лидълски лентов шлайф (не е комбиниран с други функции, освен, че може да става настолен) - около 900 Вата (купих го преди няколко години), та той работи много по-добре и се настройва много по-лесно.
juvesan - специалист
Ей , тези маскари май вярно няма да пуснат пневматичният такер.... само го сложиха в упътванията за разкош... :evil:
Chefo77 - майстор
juvesan написа:
Ей , тези маскари май вярно няма да пуснат пневматичният такер.... само го сложиха в упътванията за разкош... :evil:
А ти защо държиш да вземеш този такер? Има една камара недоволни тук (и аз съм от тях) от него.
fore - майстор
Явно сме облъчени от тоя Лидл :roll: На Райдър става ли ?
profesionalist_wood - майстор
Абе,на тия циркуляри дето ги продаваха по 155 лв в Равда до колко бяха см ширина можеха да сложат дъски или са ги увеличили? :?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: