• 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
Мръсник ...
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
А ти ще посочиш ли точка в закона, в която е изрично упоменато
Не го ли приеха?! Говориха го. Значи на мен не ми дават да ми е заета ръката едната с телефона, а на вас ви дават едната ви ръка да е заета с кафе? И за HDMI - онзи ден бях при познат с телевизор с HDMI. HD или SD - същата гротеска.
gogo7777 - майстор
Значи на мен не ми дават да ми е заета ръката едната с телефона, а на вас ви дават едната ви ръка да е заета с кафе?
Божееее....абе ти не си ли возил мацки на предната седалка....знаеш ли кви конфигурации на ръцете има в такива ситуации.....катаджията направо в затвора да ме е тикнал ако ме е спрял :!:
Chefo77 - майстор
toolegittoquit написа:
Chefo77 написа:
А ти ще посочиш ли точка в закона, в която е изрично упоменато
Не го ли приеха?! Говориха го. Значи на мен не ми дават да ми е заета ръката едната с телефона, а на вас ви дават едната ви ръка да е заета с кафе? И за HDMI - онзи ден бях при познат с телевизор с HDMI. HD или SD - същата гротеска.
Не са го приели и никога не са планирали да го приемат, беше партенка. За да вярват такива като теб. И никъде не разрешават да се шофира с телефон в ръка. След като има безжични и жични устройства, ще използваш тях - колкото и да не ти е приятно. Ти пак се цепиш през гърба, че на мен ми дават да пия кафе, пък на тебе с телефона не, нали. Аааах, гадоост. На запад как е, я кажи, нали все "от" там даваш примери? Там даже и хендсфритата искат да забраняват, само по уредбата. :wink:
А твоя познат - беше ли му включен телевизора, или не - че с твоите адекватни примери може и телевизор да е нямал.
kr1100 - майстор
nv952 не мога да преценя от снимките колкое широко, но май е теснотия. :wink: При мен поставйите са в дясно от крака на водача и в ляво на пътника, на около 5 см от ск. лост .Но при мен средната конзола не се наиска в краката на пътника и водача
nv952 - майстор
kr1100 написа:
nv952 не мога да преценя от снимките колкое широко, но май е теснотия. :wink:
тая вечер и аз стигнах до тоя извод :sad:
Няма да стане там!
Ще търся друг вариант
Тия дни намерих няколко
http://www.mega-device.com/stoyka_za_ko ... _8375.html
Тая тема ме уби :shock:
http://www.renault-bg.com/smf/index.php?topic=149774.0

http://koloriti.com/product/840/drazhte ... -kola.html
Последната по ми аресва :?
miroki - майстор
Това за стъклото и вратата върши ли работа.
Изображение
Тези за решетките мисля също могат да се слагат в канала за стъклото.
DundyTheCroc - майстор
Аз ползвам поставки като предложената от Мироки, имат един минус - ако първо си сложиш кафето, после си затвориш вратата и става мазало. Колата ми има стойки в подлакътника, обаче е много назад и затова ползвам тези за вратите.
Относно HD и стандартните програми който иска може да заповяда с няколко бири да му демонстрирам на 3 телевизора, разликата е фрапираща :wink:
Chefo77 - майстор
Аз му подсказах, че използвам такива стойки, но не съм убеден, че при него ще станат. Зависи колко широка е кората и колко плътно е между стъклото и нея. На Фиата са ОК, на Ровър-а обаче посмъртно не мога да ги сложа.
nikolovvd - майстор
И не само. На всички нови коли, ако не е правено нещо по вратите и прозорците, уплътненията са много плътни. Мисля че е направено с цел, като се изпотят да може да се почистят с едно спускане на стъклото.
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59

Тема "Събирам мнения за първа лично моя кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: