Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте и от мен. От скоро съм собственик на комбиниран котел грейко30 с горелка грейко30, въпреки че следя темата от доста време не можах да разбера как се монтира скарата на котела за да може да работи на дърва и пелети едновременно :? .Само да отбележа че съм закупил допълнителния комплект за работа на дърва .Предварително ви благодаря. :) :) :)
LazarGanev - "Велик майстор"
В комплекта има 2 винкела, които се монтират на горните болтове на горелката и клапата за въздух. Скарата ляга върху винкела, който е срещу горелката и се подпира върху водната риза над горелката, т.е. стои под наклон
димитар кисиов - специалист
Ако има някъде да видите как доста ще ви олесни
n.ganev - майстор
Да пита дистрибутора.
6osi6 - майстор
n.ganev написа:
Да пита дистрибутора.
Тук малко ли са дистрибуторите :?
Да видим... някой може ли да покаже таблица на производителя или собствени замервания с техническите спецификации на горелката и ефективност на котела и горелката :?
Radoslaw - специалист
6osi6 написа:
n.ganev написа:
Да пита дистрибутора.
Да видим... някой може ли да покаже таблица на производителя или собствени замервания с техническите спецификации на горелката и ефективност на котела и горелката :?[/quot

Да,наистина ,доста точно зададен въпрос.След близо 2 годишна дискусия и да се викат дистрибуторите е някак си ,меко казано нелогично.Даже бих казал нахално. Но на война в любовта и бих казал в този форум всичко е позволено.
LazarGanev - "Велик майстор"
Radoslaw написа:
След близо 2 годишна дискусия и да се викат дистрибуторите е някак си ,меко казано нелогично.Даже бих казал нахално.
Че защо да е нелогично и нахално?!? Навярно не искаш да те търсят твоите клиенти, на които си продал горелки за въглища и смяташ това за нахално. Напротив, всички сериозни фирми събират обратна информация, картотекират всяка продадена бройка и знаят собственика на всеки сериен номер на котел, горелка, бойлер и т.н. Наскоро клиент ми сподели за счупено стъкло на слънчев панел от известна марка, аз се обадих на търговския представител да питам за процедурата и той ми каза да пратя няколко снимки, включително и на табелата с номера. Учудих се как ще се докаже произхода и времето на покупка, след като за панелите не се праща обратна информация или екземпляр от гаранционната карта, но ме успокоиха - при всяка продажбата са сканирали номера и той присъства във фактурата, която са ми издали преди 2 години и не е никакъв проблем да ми я изкарат! При Грейко е същото - всеки котел или горелка си има насреща сервиз, който отговаря (с по-голям или по-малък успех) за правилното функциониране. Такива сервизи(дистрибутори) има по места в цялата страна, от тях реално се купува и към тях се обръща човек, ако има проблеми или въпроси. Ако не върви комуникацията, тогава на дистрибутора му се търси сметка от производителя. Та - изобщо не е нелогично или нахално, напротив - правилно е за такива основни въпроси първо да се пита дистрибутора, преди да се търси информация от форумите :)
n.ganev - майстор
Лазаре, добре че нямам нет у нас и ме изпревари. Ама пак ша си го напиша щот съм опак -Кой където са го е'али там да Оди да ражда.
6osi6 - майстор
Има запитване от днес за КПД на горелката и котела към дистрибутора "ФОРС ЕНЕРДЖИ". Да видим :? до понеделник какви акробатики ще правят, след като производителят няма сертификат с измервания издаден от оторизирана лаборатория.
димитар кисиов - специалист
6osi6 написа:
n.ganev написа:
Да пита дистрибутора.
Да видим... някой може ли да покаже таблица на производителя или собствени замервания с техническите спецификации на горелката и ефективност на котела и горелката :?
имали тема за фенове на въглища да ги препратим там

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: