• 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 174
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Колегата е с 25+ , а тя е с новият по различен контролер. За това съм му предложил да му изпратя инсталаторската инструкция.[/quote]

Колега и аз съм с 25+ удобно ли е и на мен да ми изпратиш инструкция. Благодаря предварително и спорен ден
Помагайте бе хора вчера звънях на майстора който ми монтира камината и му казах ,че е направих да модолира по вода на 60 гр.и въпреки това тя продължава до 73 след което спира за охлаждане,а той ми каза че немога да го променя защото фабрично е направина да гони 70гр.А пелетите ги топи за отрицателно време 3 вечери за по един час 10 кг. Пуска ги през 7 секунди

Прикачен файл

20151015_211038.jpg

Прикачен файл

20151015_211029.jpg
Koko_t - напреднал
ДСК написа:
Колегата е с 25+ , а тя е с новият по различен контролер. За това съм му предложил да му изпратя инсталаторската инструкция.
Колега и аз съм с 25+ удобно ли е и на мен да ми изпратиш инструкция. Благодаря предварително и спорен ден[/quote]
Дай e-mail.
Koko_t написа:
ДСК написа:
Колегата е с 25+ , а тя е с новият по различен контролер. За това съм му предложил да му изпратя инсталаторската инструкция.
Колега и аз съм с 25+ удобно ли е и на мен да ми изпратиш инструкция. Благодаря предварително и спорен ден
Дай e-mail.[/quote]

et_dais@abv.bg Благодаря
benimm8808 - специалист
flober9106 написа:
Помагайте бе хора вчера звънях на майстора който ми монтира камината и му казах ,че е направих да модолира по вода на 60 гр.и въпреки това тя продължава до 73 след което спира за охлаждане,а той ми каза че немога да го променя защото фабрично е направина да гони 70гр.А пелетите ги топи за отрицателно време 3 вечери за по един час 10 кг. Пуска ги през 7 секунди
Колега тва ми мяса на стария модел 15кВ.
Пусни на лично телефон.
Много странно.
колеги бихте ли ми казали как да я настроя по стайна температура да пали задавам и 1,5 градуса но не се пали като падне 1,5 градуса под стайната Бурнит 15 pm
колеги преди 2 дена бях объркал къде да пиша и го изтрих
и аз съм с новата камина 25+ ако може да ми изпратите инструкцията на timiti@abv.bg
много ще съм ви благодарен
Koko_t - напреднал
mimeto написа:
колеги преди 2 дена бях объркал къде да пиша и го изтрих
и аз съм с новата камина 25+ ако може да ми изпратите инструкцията на timiti@abv.bg
много ще съм ви благодарен
Изпратих ти.
grants - специалист
Колеги здравейте , да попитам голям проблем ли е дължината на димоотвода. В моя случай ще е към 4-4,5 метра от изхода на камината до комина.
Комина е почистен , няма да има проблеми с това.
Ако има някой с подобна дължина на димоотвода да сподели как се държи каминката.
Моята е новия модел 13+
Поздрави!
benimm8808 - специалист
grants написа:
Колеги здравейте , да попитам голям проблем ли е дължината на димоотвода. В моя случай ще е към 4-4,5 метра от изхода на камината до комина.
Колега моя е 14м. кюнци до комина. Като половината път е хоризонтален(7м) и нямам проблем,просто по-често пичиствам хоризонталните тръби.
Последна промяна от benimm8808 на нед окт 18, 2015 2:22 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 174

Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: