• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 117
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
fox_vt - майстор
Свързването е като да свържеш още един компютър към рутера си-теглиш кабела задаваш нужното IP и готово.Не е нужно да има работещ компютър всички данни отиват в сървъра на фирмата и от там се връщат към теб и профила ти в системата.Разбира се интернет трябва да има винаги но това мисля се подразбира от самосебе си.
alex_serviz - специалист
По-достъпно/улеснено е направено! :)
jabata - специалист
А може ли да попитам, за какво ми е въобще да си вържа горелката с компютъра? За да може някой по-лесно да ми хакне горелката и да ми спре парното в къщи :-D
Едно време крадците се учиха да разбиват ключалки, и такива ставаха само най-сръчните, а днес всеки може да си свали един CrackTool, и вече достига навсякъде без да си цапа ръцете.
И накрая се оказва че добрия стар ключ е много по-сигурен отколкото супер новите модерни чип-компютър технологии.
alex_serviz - специалист
Предполагам, че не е задължително постоянно да ти е свързана. То по твоята логика всякакви електронни услуги нямат смисъл ( подаване на документи, банкиране, гласуване и т.н. ).
fox_vt - майстор
Горелката не е свързана със компютъра а със сървъра на фирмата производител.Ако някой иска да хакне каквото и да било ще трябва там да се пробва но за това хората са се подсигурили със съответните защити.Не че има наистина сигурна защита при интернет но при положение че банки,учреждения и т н също са в кюпа дали някой ще си хаби силите само и само да ти спре горелката.Същото е и с колите,най модерните с безключовото палене се крадат със уред за 20 бона само за 2 минути,всичко е въпрос на мотивация.И да нямаш интернет модул и аз искам да ти спра котела резвам ти енерго про жиците и си се топли на свещи :lol:
n.ganev - майстор
Ааааааа [-X не с лошата! Без жицата.
plastkomfort - специалист
Новият TORCH II на Стройко 2015

Прикачен файл

FB_IMG_1445175608528.jpg
FB_IMG_1445175608528.jpg (23.2 KиБ) Видяна 1262 пъти

Прикачен файл

FB_IMG_1445175628537.jpg
FB_IMG_1445175628537.jpg (20.17 KиБ) Видяна 1262 пъти

Прикачен файл

FB_IMG_1445175657889.jpg
FB_IMG_1445175657889.jpg (22.39 KиБ) Видяна 1262 пъти
filmatoplo - майстор
Продават ли само горелки .
plastkomfort - специалист
Не всичко е комплект.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 117

Тема "Пелетен котел Torch, проблеми, настройки и ползване." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: