Най - вълнуващия въпрос зимно време.
stomanata_76 - помощник
ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ от 1 месец ми монтираха котел голден фаер 35квс пелетна горелка същата марка 40кв с новият екран който свети синьо, ако има знамение та вапроса ми е към хора с такива марки настроиките какви да са че ми се струва че от сега на 15гр на вън гори кат ламя по моии изчисления 4-5 часа един чувал пелетите са украински еглолистни и широколистни 30на70.. монтирах си термо глави на радияторите но сега чета за безкабелно термо управление чакам за отговори и ако има да питам още че съм вече пред нервна криза :lol:
Andri01 - майстор
Рекорд: едно изречение,на 4 реда,8 грешки/ грубо преброени/! А уж на времето се изучаваше "граматика" в училище :).
П.С.: Това е май за бисерите :?
stomanata_76 - помощник
Andri01 написа:
Рекорд: едно изречение,на 4 реда,8 грешки/ грубо преброени/! А уж на времето се изучаваше "граматика" в училище :).
П.С.: Това е май за бисерите :?
Ако не можеш да ми отговориш не ма поучавай как се пише кой знае какъв си във живота
Andri01 - майстор
Няма значение какъв съм,но поне знам българския език. С този правопис,във форума не малко хора ще се въздържат да ти отговорят! Все пак нормалното писане е и уважение към другите! Но ако не го можеш-здраве да е! :partyman:
stomanata_76 - помощник
Andri01 написа:
Няма значение какъв съм,но поне знам българския език. С този правопис,във форума не малко хора ще се въздържат да ти отговорят! Все пак нормалното писане е и уважение към другите! Но ако не го можеш-здраве да е! :partyman:
Е както и да е можеш ли да ми отговориш на въпросите или не
Chefo77 - майстор
Абе много сте интересни!
Регистрирате се във форум ЗА ВЗАИМОПОМОЩ, веднага изсирате една тема с въпрос КАК ДА ВИ БЪДЕ ПОМОГНАТО, очаквате веднага някой да Ви отговори и се репчите, когато някой Ви направи забележка защо НЕ УВАЖАВАТЕ ДРУГИТЕ, като поне пишете грамотно.
Не, не мога да помогна, но с това отношение - 'що не се обърнете към тези, които са Ви монтирали котела - като не уважавате тези, които могат да Ви помогнат, да си платите на тези, на които не им пука колко сте грамотен?
Неграмотността не е проблем. Проблемът е наглото отношение към останалите. Поведението Ви е типично за нашенските мангали - неграмотни, но нагли. Вие с тях ли се асоциирате???
filmatoplo - майстор
Здравей .Не знаем нищо за сградата -колко квадрата , изолираност и др .Определено сега в по топло време горелката ти идва много мощна и затова не може да работи в икономичен режим , същото се наблюдава и на други места с горелки като твоята и с други видове горелки .Обясни какво прави горелката сега -по колко време работи ,колко почива , на коя степен е сложена , често ли пали и гаси .Да се добие някаква представа .
шоп - майстор
stomanata_76, защо не попитате фирмата, която е извършила монтажа, защо е толкова голям разхода на пелети при външна температура 15 градуса?

Как така се получи, че на котел 35 киловата монтираха горелка 40 киловата? Обратното по-логично ми звучи... разбира се фирмата е направила изчисления и е определила топлозагубите на жилището, нали?
LazarGanev - "Велик майстор"
шоп написа:
разбира се фирмата е направила изчисления и е определила топлозагубите на жилището, нали?
Майтапчия :-D
n.ganev - майстор
Нещо тази марка май си гълта гориво и то доста :? . За котела що годе са се помъчили да го докарат като БОШ, ДАКОН и др., но горелката и камината [-( .

Тема "Голден фаер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: