• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 193
Всичко за дърводелството
cvetomir_77 - специалист
Прикачен файл:
IMG_20151005_193921.jpg
Едни чекмедженца си довърших днес.

Прикачен файл

IMG_20151020_195945.jpg
griffin - майстор
Тая дъска долу при краката каква и е идеята за стабилност ли? Защото ми се струва че ще я риташ постоянно и там ще се събира бая боклук :-D.
Какъв е материала за чекмеджетата пдч ли?
cvetomir_77 - специалист
griffin написа:
Тая дъска долу при краката каква и е идеята за стабилност ли? Защото ми се струва че ще я риташ постоянно и там ще се събира бая боклук :-D.
Какъв е материала за чекмеджетата пдч ли?

Материала е предимно отпадък (ПДЧ). Хартисал плот 25 мм, стари врати на шкафове и гардероби. Там където е дъската мисля да сложа вратички. Все пак това не е бюро а работна маса и основно ще съм прав около нея, а не седнал.
Andri01 - майстор
Да бе! А като дойдат"гости"-колеги в работилницата,прави ли ще пиете? :?
cvetomir_77 - специалист
Работилницата и това на снимката ги дели стената от дясно. Мисля че няма да се наложи да стоим прави.

Прикачен файл

IMG_20151021_183352.jpg
griffin - майстор
Хехе при тая скара, мен специално никой нема мой ме удържи в работилницата :-D
mavryt4o - майстор
масичката завършена почти като модела http://stol-kare.pokritiq.com/tag.php?t ... %9E&lang=1

Прикачен файл

231020151222.jpg
griffin - майстор
Добре е станало, с какво лепна в крайна сметка стъклото?
mavryt4o - майстор
griffin написа:
Добре е станало, с какво лепна в крайна сметка стъклото?
Тъй като масля че вложих достатъчно и незнам дали ще си избия парите(може и да я подаря) не ми се даваха още 20 лева за фотополимерно лепене и 2 разкарвания до Пловдив заложих на силикон стана здраво и незабележимо все едно си поставил само отгоре стъклото.Само да я шитна и съм проектирал без да копирам от някаде този път нещо подобно но от чам със състаряване което усвоих добре и крака под формата на буквата Z очаквайте пак включване тук.
cvetomir_77 - специалист
Мисля да си направя плот от разни останки. Още не съм решил маса ли ще е или бюро, че и от двете имам нужда. Дали ще изглежда добре, как мислите?

Прикачен файл

IMG_20151027_175806.jpg
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 193

Тема "Какво сътворих днес." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: