• 1
  • 2
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
brano - напреднал
Какъв прав шлайф да закупя. Бюджет до 300 лв.
greco93 - напреднал
Ако разполагах с такъв бюджет, щях да взема Dremel.
brano - напреднал
greco93 написа:
Ако разполагах с такъв бюджет, щях да взема Dremel.
Тряба ми нещо с цанги 6 и8 мм.
mitko64 - майстор
Dremel имат ли за цанги Ф6 и 8мм.? Аз под прав шлайф това разбирам. Спарки имат няколко модела, а и оберфрезите им до 1000вата ставаха за по- плитко шлайфане.Доколкото съм чувал поне правите им шлайфове и малките оберки са все още наше производство.
Kumay - майстор
Ако не ти е нужно да има регулиране на оборотите за къса машина и тази Макита ще ти върши добра работа. Здрава машинка е!
Вярно, че е само с 6 мм цанга, но 8 мм от Спарки става за нея.
Удължен с намаляване на оборотите на Макита мога да предложа на специална цена, но надхвърля с доста бюджета ти.
brano - напреднал
Прегледах продукцията на Спарки. До този бюджет има удължен с намаляване на оборотите. Моля за мнение.
Kumay - майстор
brano написа:
Прегледах продукцията на Спарки. До този бюджет има удължен с намаляване на оборотите. Моля за мнение.
Не са лоши за парите си. Даже може да се каже, че са добри. Не колкото моделите на други марки, но вършат работа.
mitko64 - майстор
brano написа:
Tози модел http://devimax.com/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D ... -mkl-710ce e с константна електроника и под бюджета.
brano - напреднал
mitko64 написа:
brano написа:
Tози модел http://devimax.com/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D ... -mkl-710ce e с константна електроника и под бюджета.
Днес го купих. Доволен съм.
  • 1
  • 2

Тема "Съвет за покупка на прав шлйф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: