Най - вълнуващия въпрос зимно време.
judas - специалист
Здравейте! Някой дали вече е монтирал новата GP 25sc да сподели мнение? Не намерих нищо писано по въпроса във форума, затова пускам тази тема. Благодаря предварително на отзовалите се.
mitashki911 - специалист
В кашона е чакам сервиза да я пуснат гаранционно ! :?
judas - специалист
mitashki911 написа:
В кашона е чакам сервиза да я пуснат гаранционно! :?
На какъв котел, колко киловата, приблизителен разход?
filmatoplo - майстор
Модела самопочистващ ли беше .
judas - специалист
filmatoplo написа:
Модела самопочистващ ли беше .
Да, а sc май идва от swedish controller.
mitashki911 - специалист
judas написа:
mitashki911 написа:
В кашона е чакам сервиза да я пуснат гаранционно! :?
На какъв котел, колко киловата, приблизителен разход?
dakon dor 20-24 , за разхода като я пуснат :shock:
borkata99 - специалист
И аз съм с такъв котел + горелка GP 25 IV, ама не е само почистваща.
Доволен съм, само когато е едно междинно време /като в момента/ и 7 kW и идват много, та от време на време гасне сама.
Ако и сложат и 3 kW. ще стане много добре, а и + WiFi задължително. Уточнявам пак - за междинно време, ни топло, ни студено :roll:
Иначе като се наместиш м/у кубатурата и радиаторите /с термо глави+стаен термостат/ и колко и къде каква Т. да ти поддържа - нямаш проблеми, работи си идеално.
Май нещо много мераците станаха................... :?
Успех !
judas - специалист
borkata99 написа:
И аз съм с такъв котел + горелка GP 25 IV, ама не е само почистваща.
Доволен съм, само когато е едно междинно време /като в момента/ и 7 kW й идват много...
Може с новия контролер да са изчистени тези неща.
filmatoplo - майстор
По принцип на горелката може да и се намали минималната мощност , но не ми се пипа по настройките , тоест намаля се подаването на пелети в секунди , и намаляне на % вентилатора .Ако я имам в къщи -ще я направя но не смея да пипам по гаранционните горелки на хората :wink: . Забравих да кажа -че това съм го правил на горелка Бисолид която конструктивно е 1 към 1 с горелка ГП4 , смених и управлението на тази горелка с универсално Натурела , и направих настройки каквито искам -постигна се по малка мощност от 6-7 киловата , съдя по работа на горелката със старото у-е и от разхода .
borkata99 - специалист
judas написа:
Може с новия контролер да са изчистени тези неща.
а дано.........сподели като тръгне, ОК ?
filmatoplo написа:
смених и управлението на тази горелка с универсално Натурела , и направих настройки каквито искам -постигна се по малка мощност от 6-7 киловата , съдя по работа на горелката със старото у-е и от разхода .
Супер, и аз имам мерак и това ми е целта /моята не е в гаранция вече - 2годинки минаха/, ама нека judas сподели и ако има нещо такова, ще звънкам направо в Хасково за нова палтка.
М/у другото пролетта им звънях, ама нямаха нови неща по соф-та, само за 400 лв. WiFi.

Тема "Горелка GP 25sc" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: