• 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 174
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
benimm8808 - специалист
bondo77 написа:
Някой може ли да ми каже от къде се увеличава дозата на пелети при първоначалното палене че много малко пелети пуска и се пали след 20 мин.
M 9-4-3
benimm8808 - специалист
filmatoplo написа:
:? Само аз нямам упътване с тези настройки , освен да ви излъжа че съм си купил камината че някой да ми ги прати :) , един колега ми каза -ами ти нали си имаш упътване с камината , вие защо искате някакви допълнителни настройки които само 1-2 ма ги имат .Ако наистина има някакви настройки които производителя не ги дава , но някой колега се е здобил с тях и любезно ги предоставя на заинтересувани хора -моля пратете и на мен .мейл filmatoplo@abv.bg благодаря :) . Трябват ми за модел Бурнит рм13+ .
burnit 13-25kW
от:
nikolai bonev (bonev_82@abv.bg)
дата:
16.10.2015 11:30
до:
filmatoplo@abv.bg

1 прикачен файл

(~ 2,46 MB)

Колега пратих ти я още миналата седмица,незнам защо не си я получил.
Като цяло съм с стария контролер,просто исках да вида кви са разликите с новия и колега от форума ми я прати.
Но според мен това си е заводско упътване,не е инсталаторското.
bondo77 - напреднал
benimm8808 написа:
bondo77 написа:
Някой може ли да ми каже от къде се увеличава дозата на пелети при първоначалното палене че много малко пелети пуска и се пали след 20 мин.
M 9-4-3
Благодарско :yawinkle:
Добър вечер колеги. На камина 13+ забелязах, че отзад на платката има вход за LAN кабел... В книжката пише, че може да се управлява посредством модем или PC. Някой има ли си на представа как става и каква програма ми трябва? Ще съм ви много благодарен ако някой сподели с мен. :? :? :?
filmatoplo - майстор
:prayer: :prayer: :prayer: Благодаря колеги -вие сте ми ги пратили , сега видях , още веднъж благодаря , само че файловете се отварят при мен с някаква програма , която допълнително ще уча :lol: сина ще помага .
Svetoslav Yossifov - помощник
benimm8808 написа:
Svetoslav Yossifov написа:
и точно заради това искам да я направя да се регулира по темп. на помещението което според мен е мн. по удобно, странно защо не може да се настрои...
Stand by го дай на off.
Според мен няма да ти харчи по малко,освен в случай,че не я настроиш да пали на ниски градуси в помещението.
разхода със сигурност ще е по-малък колкото по рядко се пали и гаси, но странното е че като я настроя на 25 градуса на помещението и тя се спира като стане 26, а после се пуска чак като стане 23, което е голяма разлика, за това ставаше въпрос :)
Svetoslav Yossifov - помощник
kafaka написа:
Svetoslav Yossifov написа:
и точно заради това искам да я направя да се регулира по темп. на помещението което според мен е мн. по удобно, странно защо не може да се настрои...
Колега ,по-назад в темата ясно е обяснено как става включването и изключването по t на вода и стайна t.Погледни между 4-7 страница ако не се лъжа по памет.
мерси, ще погледна :)
bondo77 - напреднал
bondo77 написа:
benimm8808 написа:
bondo77 написа:
M 9-4-3
Благодарско :yawinkle:
Тези параметри в кое меню да ги въведа.Извинявам се ако въпроса ми е ТЪП ама още не съм наясно с камината.Благодаря предварително.
plastkomfort - специалист
В сервизното меню.
filmatoplo - майстор
Днес гледах едно клипче точно за тези камини , забравих кой го бе качил тук в някоя от темите , та там една млада мацка в Сънсистем обяснява кое копче за какво е , и настройките тези за потребителя -толкова лесно изглежда -Фасулска работа -вас какво ви затруднява :) .
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 174

Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: