Нека намерим най-тънките цени.
pachosz - специалист
profesionalist_wood написа:
Абе,да го eбa тоя такер дето пускат за компресор читав ли е?
Аз що не видях такер :roll: Къде да го видя туй чудо?
Николай Николов - специалист
В Събота ще го пускат. Според мен е перфектен, ако нямаш никакъв въздушен такер и може да върши доста неща, но грубо. Като го включвам с парксайдския компресор и настроя на препоръчителното налягане, или не забива докрай или забива прекалено много и прави кофти отпечатък, явно регулатора не е най-най.
fore - майстор
Другата седмица е на пневматиката и още ще има комплект ВиК ключове. Не са лоши.

Прободният трион- дали е добър ?
Също ми е интересно бормашината дали ще работи добре на 25 литровият компресор с 1 см маркуч ? Дават я за 50 литров ест.

Също ми харесва и комплекта за помпане и продухване. Въпроса е че не го дават за авто гуми. Може ли да се завие към него такъв накрайник или ще трябва да се купува отделно и този за авто гумите ?
NovobranecGT - напреднал
Естествено, че става за автогуми. Един познат си беше купил на предната промоция(има гумаджийница) и за няколко седмици пистолета за помпене се скапа. Не пожела да го върне и го покри някъде, та не разбрах какво точно му е станало. По принцип всички такива китайци си работят, устройството е уникално просто, не би трябвало да има какво да му се развали. Освен някой да счупи манометъра и да не показва адекватно. Като гледам, цените за такъв пистолет почват от 12лв, а тук има и доста други неща към него.
mitko64 - майстор
В понеделник, мисля да си подаря за имения ден комплекта водопроводни ключове :-D . Пускали са го и преди, но все го изпускам, разграбва се за един ден. Някой пробвал ли ги е дали са читави?
koveslav - майстор
mitko64 написа:
В понеделник, мисля да си подаря за имения ден комплекта водопроводни ключове :-D . Пускали са го и преди, но все го изпускам, разграбва се за един ден. Някой пробвал ли ги е дали са читави?
Къде ги видя бе,човек? Нещо съм пропуснал.
jekasus - майстор
mitko64 написа:
Някой пробвал ли ги е дали са читави?
:-D добри са... ползвам ги една година вече, а при мен не една врътка на година, а постоянно...
Мокса има добра захапка за стари поцинковани тръби.
mitko64 - майстор
Благодарско за информацията! А от мене- сега изрових упътване на български на 20 волтовия верт, значи със сигурност ще го пуснат. http://www.kompernass.com/admin/view/ma ... LB7_22.pdf . С 2 Аh батерия :supz: .
Последна промяна от mitko64 на чет окт 22, 2015 9:41 pm, променено общо 2 пъти.
mitko64 - майстор
koveslav написа:
mitko64 написа:
Къде ги видя бе,човек? Нещо съм пропуснал.
От тука http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm
jekasus - майстор
mitko64 написа:
значи със сигурност ще го пуснат
50 евро в немско,значи при нас ще дойде на 110лв някъде, май ще се взима....
Хубаво, че нямам компресор, иначе щях да опразня джоба тази седмица :-D (триончето ми харесва)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: