Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Интересно ми е като пуснат все някога 50 литровия, двуцилиндров компресор http://www.lidl.de/de/parkside-kompress ... ageSize=36 , OLX- ще се зарине с 25 литрови.
Последна промяна от mitko64 на чет окт 22, 2015 9:53 pm, променено общо 1 път.
jekasus - майстор
Забравих да кажа добра дума за къртача :-D

Прикачен файл

IMG_20151021_104051.jpg
IMG_20151021_104051.jpg (102.02 KиБ) Видяна 1359 пъти
mitko64 - майстор
mitko64 написа:
Mалко впечатления от перфоратора на патерица. Купен онлайн и тестван в Германия(учудващото е, че там го продаваха само онлайн). Една тераса 28кв. четири дни я бих на ръка докато дойде поръчката едва около една трета изкъртих и останах без ръце. Като дойде машината омлатих остатъка за ден и половина. Понеже чета за съмнения относно петте джаули, има си ги отвсякаъде, перфектна е за къртене на плиочки и подови замазки.Само пуска помалко грес поради предполагам, че я ползвах основно във вертикално положение.Консумативите и обаче малко ме съмняват- от секача остана половината, а ако къртиш под ъгъл ръбът на острието става под ъгъл като катана. За подравняване взех един широк секач на Хитачи- вообще не мръдна заточката. Пробиване на трегер с боркорона Ф40, три отвора- справи се отлично. Пробиване безударно на винкели със свредло Ф1Омм- отлично пробива. Тестово пробиване на бордюр с 60см, свредла от 10 до 25мм- малко е силничка, голяма буца избушва отзад. Обаче се оказа, че след всичкият чанч, регулатора на оборотите работи само на мах. Явно прахта е създала някакъв проблем. Впечатлене от дългите свредла на ADW- пробиват добре, но най- тънкото е струговано накриво и бие ужасно. Изправях го на менгеме с една тръба и е по- добре, но кривото си е криво. Купих онлайн на сина 220волтовия дремел, даже го ползвах и мисля да дам отзиви и питания в друга тема, че не е от промоциите на Лидл. Малко впечатления и от комплекта триони- злодейката е направо оса, реже летви 5Х3см. по- бързо от зеге. Много е удобра за терсене места. Пасватела прави много тесни и прецизни срезове с гладко чело на среза. Големия трион малко се кълчи, даже някой преди мене го беше зорил и беше малко на вълни, но общо взето е добър. Заръчах да ми ги вземат от тука и сега ги оглеждам.
Aз отдавна го похвалих. Моя още не съм го тествал
ttt - специалист
Някой тества ли свредлата? Сутринта се разколебах да си ги взема заради доста зле изглеждащото заточване. За щастие обаче случайно в магазина си намерих комплект от 43 части с различни свредла и битове на ОВИМ, които изглеждаха доста по добре от тези в промоцията.
brum - майстор
Длетгата с перфоратора наистина са меки. Аз имам по-малкият от стара промоция - и двете длета ги унищожих за норматив при опит да изкъртя един камъни в бетонена стена. Тоя по-големият му е като брат на малкият, та длетата най-вероятно са същият кашкавал.
fore - майстор
Обаче 20 волтовият верт няма удар ми се струва. Не че 18-ката е с големият удар, но го има.

За накрайника за гуми към компресора е въпрос дали ще може а се нанизва на вентилите на автогумите. Защото в упътването са дадени само вентилите на велосипедите, които са по тесни.

Нищо не казахте за дрелката на въздух- ще работи ли с 25 литра ?
mitko64 - майстор
Някой има ли впечатления от това http://www.lidl.de/de/parkside-schlagbo ... ageSize=36 , че ми писна да чакам резервни части за Спарки BUR 150E ? Навремето я оглеждаш и ми стори обемиста за 500W , но дали бачка добре(бие ли, мята ли)?
Tiger221 - специалист
mitko64 написа:
Някой има ли впечатления от това http://www.lidl.de/de/parkside-schlagbo ... ageSize=36 , че ми писна да чакам резервни части за Спарки BUR 150E ? Навремето я оглеждаш и ми стори обемиста за 500W , но дали бачка добре(бие ли, мята ли)?
Аз я вземах от предната промоция (януари мисля,че беше) . Вземах я за заместител на един стар зелен бош 500вата,че на него му се прецака регулацията на оборотите и патронникът му е гаден. Доволен съм и ми върши работа. Няма биене или поне е в нормите и не пречи на работата. Основно я използвам за завиване на видии и по някоя друга дупка. Имам един стар блек и декер (Английски ) със стойка и основно него ползвам ,когато детайлите са малки и могат да се пробият с него. От към мощност парксайда си е добре,даже бащи ми си бърка джибрите с него.
seeker - специалист
mitko64 написа:
Аз си закупих от предишна промоция въпросната дрелка, тъй като старата BUR 102 E леко почна да ме "оставя". Доволен съм от контрола на оборотите и бързостягащият безключов патронник, НО... има луфт и при ползване със стойка гимнастиката с точно пробиване е голяма. Но така или иначе аз я ползвам предимно за дисков шлайф със шкурка. :)
fore - майстор
Нищо не казахте за пневматиката.
А и тоя Иглен чук за премахване на ръжда как точно работи ми е интересно ?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: