petromaniq написа:Отживелица са като парните машини...Яааа... А оди го кажи на тези:
https://marshallamps.com/products/ampli ... 4-100-100/
Аман от аматьори!!!

petromaniq написа:Отживелица са като парните машини...Яааа... А оди го кажи на тези:
sstefanov написа:Де да съм знаел, преди доста години заминаха в контейнераkuger написа:"Но, лампите стават ..... за мишена за въздушна пушка!Донеси ми такива лампи и за всяка от тях, която ми хареса, ще ти дам мишена, отпечатена на хартия.
Не коментирайте неща, които не разбирате и не сте видяли/чули.
kuger написа:Що не каза че имаш бре?!sstefanov написа:Де да съм знаел, преди доста години заминаха в контейнераkuger написа:"Но, лампите стават ..... за мишена за въздушна пушка!Донеси ми такива лампи и за всяка от тях, която ми хареса, ще ти дам мишена, отпечатена на хартия.
Не коментирайте неща, които не разбирате и не сте видяли/чули., включая и нови неупотребявани. Имах и едно доста старо книжле, каталог, май и него не виждам.
MamaMy написа:Явно не си чувал разликата между грамофонна плоча, магнетофонна лента, СД и касетка. Динамиката на записа е в намаляваща прогресия. Виж за шумовете класацията е в полза на дигиталния носител и много заблудени хора се бъркат по това.![]()
Коментар на каталога PAL от слепец
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: