Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Намали дозата на полувина за сметка на двойно по често подаване -в место 4 секунди с цикъл 40 , направи 2 сек през цикъл 20 . :wink: .
alex_serviz - специалист
DimitarD написа:
...и вътре в основата на горивната камера беше затлачено с нагар който изкъртих. От няколко дни чувам че шнека драпа нещо...
Някъде назад в темата бях препоръчал ( и снимал ) именно стените и основата на огнището да се чегъртат веднъж седмично при употреба на слънчогледови пелети. ( Същото се отнася и за тръбата на малкия шнек, където успееш да я докачиш. ) По-нататък бях снимал и приспособлението, което си направих за тази цел ( използвах една "чегърталка" като длето от предишен котел, леко я огънах дъгообразно отпред и я заточих/запилих ).
brat4eda_81 - специалист
значи аз горелката я чисто я идеално на 2 дена както и целия котел,защото до сега вечер я паля за по 2-3 часа,проблема се появява чак след 1 час работа,седях и гледах като извадя окото гори си добре но една пелетка си седи отпред и докато се запали пречи сега вдигнах въздуха с 1% и за сега върви,но въпроса ми беше дали си стува да преместя окото или да си поиграя още с настройките?
димитар кисиов - специалист
На коя степен се получава ниската осветеност
6osi6 - майстор
geniya написа:
6osi6, специално за теб....

Това не е снимка на моята горелка, но ще хвана да снимам моята.
Чакам снимки от два дни.

Прикачен файл

cct.jpg
lz2skt - специалист
На руски сварка-заварка...сварил-заварил...
ico_3 - специалист
ето

Прикачен файл

20151023_131259.jpg
lakosste - специалист
И на моята горелка се появи дупка

Прикачен файл

IMG_20151024_153054.jpg

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: