• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
Остава да пробваш и да ни уведомиш дали става с фенерче. :-D
Има начин и без светлина но е ... опасно.
Така че от мен отговор в тази насока няма да получиш.
:partyman:
ivanovbg - майстор
Ако изчакаш малко китайчето само ще спре да работи :lol:
Хидразин ти е казал точно - с тънка бургийка, даже и под 1 мм става. Другия вариант е с електрошок, но не се знае какви други повреди ще нанесе по останалата електроника. Може да опиташ с перлен лак за нокти или сребърен феролит няколко слоя. Пробвай се на дистанционното на телевизора и гледай има ли ефект с камерата на телефона. Има и красиви кръгли лепенки за главите на болтчетата по мебелите. Лепиш и проверяваш.
Така обикновено става като гледаш само да е хай тек , не за ежедневно ползване.
:partyman:
kabel96 - специалист
Аз пък си мисля че питащия твърдо ни лъже за целта.Я дай някоя снимка на диодите в стената отдалеч и отблизо.
DMN - майстор
И за мен варианта с разпробиването с тънка бургия ми се струва най-удачен, освен ако не искаш да оставяш следи(целта ти е друга) и някой друг да разбере какво си правил. С електрошока също е гарантирано - няма въобще да имаш ИЧ повторител :-D , не те съветвам с него, с нещо подобно си съсипах рутер от 1м. разстояние.
Lisko - майстор
atakobga написа:
Пробвах да сложа черна лепенка, също така найлонена торбичка цветна от пред, с лак и с боя боядисвах но светодиодите си минават.
В туитър за такива случаи ползват хаштаг #dabeda
Ебахти пробивните (индикаторни) диоди дето минават през боя и през черна лепенка!
veribela - специалист
kabel96 написа:
Аз пък си мисля че питащия твърдо ни лъже за целта.Я дай някоя снимка на диодите в стената отдалеч и отблизо.
:supz:
И аз мисля така. Подозирам някаква диверсия не на лична техника. Щото да не разпробиеш светодиода с бургийка Ф1мм, щото щяло да е грозно... айде не на нас тия.
Нека питащия ни опровергае
moimoimoi - майстор
най красиво става с клещи резачки-резваш диода колкото се показва и готово
Много конспиратори във форума. Участник от форума ми помогна и намерихме решение на въпроса за което благодаря. Ще Ви дам отчет след като ограбя банката.
AAsat - специалист
Абе я споделете тайната на решението а пък ние банката ще си я ограбим.
miroton - майстор
Пробваи с магнетрон от мокровълнова ще спре да реаботи,а ти се увии с алуминиево фолио за всеки случаи
ако вземеш да фърляш искри бягаи на далече,че за тва незнам
  • 1
  • 2

Тема "Как да осветя/изгоря фотодиод или светодиод посредством светлина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: