Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Значи комплекта за помпане на гуми става и за авто-пробвах го -манометъра мери вярно. :mrgreen:

Намерих такер- имаше точно един в центъра. В шатрата, която я затваряха и в другите нямаше.
Този е Д3. :-D
Каква е разликата Д3 и С2 ? Аз почти не откривам разлика в упътването в нета. Уж С2 е по тежък малко.

Прободното трионче ми е интересно как му се монтират резците и дали има резервни на Райдър такива.

Бормашинката и тя посвърши в центъра- за нея ми е интересно 25 литровият дали ще насмогва да я захранва ако се дупчат детайли от дърво, примерно с 8-10 мм бургия.

Голям глад за плевматика ей ! :

Понеже в момента няма под ръка компресор та пробвах да натисна предпазителя на такера и като натискам задействащият бутон, той успява да избута обратно предпазителя който натискам с пръст. При надуване с уста не излиза въздух от никъде в този момент.
Струва ми се че месинговото бутонче под задействащият бутон не потъва изобщо. Това дали е нормално ?
anabolicbeast - специалист
fore написа:
Значи комплекта за помпане на гуми става и за авто-пробвах го -манометъра мери вярно. :mrgreen:

Намерих такер- имаше точно един в центъра. В шатрата, която я затваряха и в другите нямаше.
Този е Д3. :-D
Каква е разликата Д3 и С2 ? Аз почти не откривам разлика в упътването в нета. Уж С2 е по тежък малко.

Прободното трионче ми е интересно как му се монтират резците и дали има резервни на Райдър такива.

Бормашинката и тя посвърши в центъра- за нея ми е интересно 25 литровият дали ще насмогва да я захранва ако се дупчат детайли от дърво, примерно с 8-10 мм бургия.

Голям глад за плевматика ей ! :

Понеже в момента няма под ръка компресор та пробвах да натисна предпазителя на такера и като натискам задействащият бутон, той успява да избута обратно предпазителя който натискам с пръст. При надуване с уста не излиза въздух от никъде в този момент.
Струва ми се че месинговото бутонче под задействащият бутон не потъва изобщо. Това дали е нормално ?
ДА! И не те съветвам да пробваш другите инструменти с уста - ще останеш разочарован!
fore - майстор
В смисъл защото ги пълня с влага ли ? Другите си работят и с уста-въртящите де. :lol:

Отгоре се върти цялата шапка- тя регулира силата или е за друго ? Също за силата са писали че се върти гайката между блокиращият механизъм и пусковият бутон.
anabolicbeast - специалист
Не заради влагата, виждал съм машини, които работят достатъчно дълго време без да се изсушава въздуха и да има омасляване след това. Просто си трябва компресор за да видиш дали наистина стават.
fore - майстор
Близо до мене има тапицер с 50 литров ресивър.

Такерът пляка здраво и чак от началото хвърляше искри. Тапицера каза че не бил за тапициране, а само дърводелски. Не че не бих го ползвал и за това. Просто били груби пироните.

И другите неща ги тествах. Само ножицата за метал ми се стори че челюстта се отваря/затваря малко, но може и така да трябва. И има луфт между външните и вътрешната челюст Ако някой знае да каже.
Kasap - специалист
Отнесох днес комплект тръбни ключове и 2 стека Хайнекен. Биват. :prost:
Chefo77 - майстор
fore написа:
Отгоре се върти цялата шапка- тя регулира силата или е за друго ? Също за силата са писали че се върти гайката между блокиращият механизъм и пусковият бутон.
Шапката има отвор. Оттам излиза излишния въздух след като удари пирона. Върти се, за да определиш откъде да излиза, да не ти духа в очите, на мястото, където ковеш и т.н.
fore - майстор
Ясно.

А тази гайка която е към механизма за блокиране и пусковият бутон -тя трябва да регулира силата на коване ?

И Аз взех ключовете и като чели този червеният-гаргата която се продаваше самостоятелно беше по добре направена от тази в комплекта. Средно качество за тези 3 ключа.

Тотала от днес - чакай че ме заболя главата с тоя Лидл що пара насипах отново ! :axe:
kuger - майстор
kr1100 написа:
XpacTa написа:
днес сглобих стойката за гуми - краката не можеха да влязат в кръстачката.
Много внимателно с нея. Никакво странично усилие.Внимателно пускане на гумите. Троши се някой крак точно след кръга където влиза в алуминиевия профил. Като погледнеш отдолу - където има кухини на пластмасовия израстък .
Ако имаш еп.смола и малко финни стружки запълни кухините с бъркоч.
Моята изкара 3 години, тая есен се килна. Не съм я купувал от Лидъл.
Kasap - специалист
fore написа:
И Аз взех ключовете и като чели този червеният-гаргата която се продаваше самостоятелно беше по добре направена от тази в комплекта. Средно качество за тези 3 ключа.
Имам я и червената гарга, ма тя си е от винкел, а на тия сините пише "хром-ванадий". Всъщност само тръбния ключ ми трябваше от комплекта, че ползвам един - наследство от пра-чичо ми. За тези пари съм доволен от ключетата.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: