toolegittoquit написа:Една гума конти като за моята кола - 150лв. 4 гуми са 600лв. За тая мека зима - как ли пък не. Отпред слагам новички, отзад доизносвам зимни галоши, които са били отпред. Както ми е кеф.От друга страна няма причина да се правиш на гъзар и да се "Контиш" като на сгоден циганин - брат му. Особено при положение, че не караш в изразени зимни условия. Hankook, Barum, Uniroyal и Glisaved са твърде разумен и оправдан компромис.
stoianov_n написа: Малка поправка, мръсният двигател е неподържания....Тогава си го лъскай...двигателя. Колкото искаш. Работещ двигател не е чист двигател. И хич не ме интересуват козметичните ти вълнения и забежки. Важното е и държа да работи.
И тва не да съм го чул от някои, а отварям поне 4-5 капака на ден.Та и мърлячи съм виждал де.
Chefo77 написа: Нископрофилни = износени.Нископрофилни И износени. Нещо грешно си разбрал. Хем нископрофилни, хем няма грайфер останал по тях въобще.
Kasap написа: От друга страна няма причина да се правиш на гъзар и да се "Контиш" като на сгоден циганин - брат му. Особено при положение, че не караш в изразени зимни условия. Hankook, Barum, Uniroyal и Glisaved са твърде разумен и оправдан компромис.Не карам в кой знае какви зимни условия, но като дойде леда с калпави гуми нямам никакъв шанс да кача баира.

Ханука звучи идея по-добре от Тигър иначе. Сега ще се набарам с Ултрагрип.