Няма отговор на специалиста по маркетинг 
П.П. Ааааааа
той знае ли какво е това?

П.П. Ааааааа

toolegittoquit написа:http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp ... entus+Z214Kirilpm написа:...други карат коли дето не са им по джоба с галоши останали без грам протектор, а ти намери на мен да ми триеш сол на главата.
toolegittoquit написа: Човек, който си купува евтини дървета си цени живота и автомобила по-малко от тоя, който кара дори и втора ръка гуми.Абе Талашит, ти пък кога кара каквато и да е нова гума, та да си позволяваш да я сравняваш с онези за по 20 лева в моргите?stan73 написа: А това, че Клебер били кофти гуми - Дъмби (екс Тинки) да има "много здрасти" (както се изразяваше една бивша ултра ценна колежка).Стан, ще ме извиняваш, ама гроздето е кисело? Колко си карал с Континентал, че ми хвалиш Клебер?
toolegittoquit написа:Никой не ти трие сол. Просто ти давам безплатен съвет, за да не патиш, защото преди 18-19 години ми се случи нещо подобно и за щастие нямаше никой в насрещното. Тогава бях с две Мишелинки отпред и с две Видинки отзад на Уното. Беше в средата на Март и на ляв завой, който съм минавал стотици пъти и скорост 50-60 км/ч, задницата ме "изпревари" от дясно и се намерих отляво на завоя в нивата.nikolovvd написа:Това е най-лесния начин да се пребиеш и то качествено!Добре. Значи има хора, които карат по телове, други карат коли дето не са им по джоба с галоши останали без грам протектор, а ти намери на мен да ми триеш сол на главата. Даваш ми някакви ситуации, някакво чудо, като в региона ми няма много сериозна зима... Кажи ми, честно, по-добре ли е да караш с 4 летни гуми в такъв случай и по-малко качествено ли би се пребил? Ма пък на лед никакви гуми няма да ти помогнат, освен с шипове.
kuger написа:Цена няма да казвам, защото на някого може да му призлее.При 300лв на гума въобще не си беден, средностатистически пенсионер.
Chefo77 написа: Абе Талашит, ти пък кога кара каквато и да е нова гумаКарам с Конти-та, а купих колата с Мишелин-ки сравнително нови. Единственото хубаво в цялата работа.
stoianov_n написа:...Ясно. И това са гуми, които лъскав Мерцедес кара по пътя. О, грешка - лъскавият мерцедес почти му се гледаха теловете на гумите.
Kirilpm написа:Нашия човек кварталния сняг не го спира,той е решил че кара уазка и гумите не са фактор.Те са фактор и за това не си давам парите за боклуци като Клебер. Винаги съм останал с впечатлението, че по-хубавият чифт работи на движещите колела.
KingLin написа: Да аз картер нямам и масло също не сипвам за това ми е чист двигателяНе, просто ти не си купил кола, която е карана със счупен сепаратор и практически откачен маркуч, от който цялата газова гняс от картера се излива върху двигателя. Ама други си е да плюнеш другарче, хмхм?
nikolovvd написа: Никой не ти трие сол. Просто ти давам безплатен съвет, за да не патишЗащо си мислиш, че карам отзад с тотални галоши? Просто тези, които са били отпред ги местя отзад, докато за отпред купувам по-хубави. Винаги съм с 4 нормални гуми. Просто така съм си направил сметката.
nikolovvd написа: От тогава карам с 4 еднакви гуми - Дънлоп 205/60/16 през Лятото и Континентал през Зимата - 205/55/16.Щом има пари за 16-ки по 300-350лв тоже, значи не си от мажорната част от българските водачи.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: