• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 29
Всичко за дърводелството
profesionalist_wood - майстор
Браво! Със какво изчисти нитовете на триона?
bimbaeco - майстор
Не са нитове, болтове са. Свалих ги, завъртях ги с бормашината и ги изтърках с шкурка № 1000.
ZEDYCUS - майстор
=D> Страхотен е.
Това не е оня с изгнилия лист май.
Мога да ти намеря лист за триона, в склада в Асеновград се намират с кашони широки и дълги , има и качествени такива. Скоро взех едно по ново Стенли. Ако решиш пиши на лс, за цена максимум от 5-10 лв ги дават. Само ще трябва да го резнеш и набиеш горе усилителя. :partyman:
bimbaeco - майстор
Така е, друг е. Мерси за офертата, но вече имам лист. Преди време купих няколко дълги триона и един от тях се оказа леко скъсан. Спиър и Джаксън е и стоманата е добра. Ще отрежа от него парче за другия, а ако остане още материал, може да направя като Джон Хайс: https://www.youtube.com/watch?v=4z6aSO05YHg
bimbaeco - майстор
Мерси, момчета.
Ето още един трион. Този е само на 25-30 години и е младеж в сравнение с другия :-D.
Преди:
Прикачен файл:
1a.jpg
1a.jpg (60.08 KиБ) Видяна 1400 пъти
И след:
Прикачен файл:
2a.jpg
2a.jpg (100.26 KиБ) Видяна 1400 пъти
Спиър енд Джаксън е и беше в сравнително добра форма, като го намерих, ако изключим ръждата и това, че никога не е бил заточван.
Подготвям статия за трионите в блога, затова съм се активизирал със снимките :yawinkle:
bulhomes2 - майстор
Поздравления за постигнатото. Но все ме мъчи един въпрос и ще питам. Какво правите в 21 век с тия триони и рендета? Нямате ли ток? Моите са в един ъгъл на работилницата и освен да събират прах досега друга функция не са имали.
cvetomir_77 - специалист
bulhomes2 написа:
Поздравления за постигнатото. Но все ме мъчи един въпрос и ще питам. Какво правите в 21 век с тия триони и рендета? Нямате ли ток? Моите са в един ъгъл на работилницата и освен да събират прах досега друга функция не са имали.

Ха ха ха ха ха ха ха. И аз така :-D :?
Hplane - специалист
bulhomes2 написа:
За всеки влак си има пътници.Вярно по-лесно е с тока, но и кефа по-голям с ръчните инструменти. :rollsmile:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 29

Тема "Преди и след" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: