• 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 148
Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
И, между другото, поне 20 години в бранша, машини за стотици хиляди лева и...
Машини за стотици хиляди? Гледах онзи ден комплект машини - за монтаж/демонтаж 10-23" и за баланс - около 3000лв. Цената е такава, че без да съм 20 години в бранша, мога да ги събера тия пари и да отворя сервиз. :-D
Chefo77 написа:
...Примекс...
Примекс не ходя. Отидох един път, поисках да ми монтират гума и те й ебаха мамата. :-D
gogo7777 написа:
Тинки, мани го дот-а, глей цената и да не ти пробутат две леви гуми вместо две предни.
Гледам всичко. Марката, ДОТ-а, цената.
Chefo77 - майстор
toolegittoquit написа:
Chefo77 написа:
И, между другото, поне 20 години в бранша, машини за стотици хиляди лева и...
Машини за стотици хиляди? Гледах онзи ден комплект машини - за монтаж/демонтаж 10-23" и за баланс - около 3000лв. Цената е такава, че без да съм 20 години в бранша, мога да ги събера тия пари и да отворя сервиз. :-D
Мдаам, има винтоверти за 1000 лева, има и такива от Пени. :wink:
Хайде - вероятно съм се изхвърлил, но със сигурност има вкарани в машини малко повече, отколкото струва апартамента ти в Поморие, Несебър или откъдето там беше изпълзял.
toolegittoquit написа:
Примекс не ходя. Отидох един път, поисках да ми монтират гума и те й ебаха мамата. :-D
То е защото ТИ не си им казал как да я направят.
Старата песен на нов глас - всички са некадърни, аз съм най! А що съм зле - не мога да проумея ... :lol:
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
Старата песен на нов глас - всички са некадърни, аз съм най!
Не бе, проблемът е, че всеки си лепи табелка "специалист", но нищо не ти гарантира, че е такъв, какъвто се пише на табелката. Взех гума, гледаха я като прасе-тиква и я напъваха с лостовете. :? Между другото - и ламинат слагам. :-D Както и кухни сглобявам, ВИК ремонтирам. :-D И виж, ти можеш да убиваш муха и атомна бомба. Но се изхвърляш с машините за стотици хиляди левове. Освен ако твоят познат гумаджия не е спечелил от ТОТО-то или от 100% надценки на гумите, та да си го позволи. :-D Или то е било стотици хиляди левове в старите пари с многото нули? :prayer:
Kirilpm написа:
Значи освен честен сервиз,няма и честен продавач на гуми
Има бе. Просто нищо не ти гарантира, че ще попаднеш на честен. Особено като съм честен човек, не обичам да ме лъжат.
Chefo77 - майстор
Леле, слагал ламинат!
Как - 12 квадрата за 2 дни, с упътване в ръка.
Пази Боже от такива специалисти :lol: :lol: :lol:

Ама да се чудиш как така само ти попадаш на такива, които не знаят какво правят на работното си място.
Тинки, да не носиш фланелка с някакъв надпис отпред, който да предизвиква хората срещу теб? Навремето лепяха по гърбовете бележка "Ритни ме" и ги ритаха ... :?

Казах, че съм се изхвърлил, но определено машините му са от най-добрите в бранша. И са адски скъпи. 3 бона може да му е компресора само :wink: И много, много хора във Варна го знаят. А Варна не е малък град, както предполагаш :wink:
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Ем, събери ги, купи си една хубава кола, че да мирясаш накрая....
А за машините, и за тва не си наясно.Знаеш ли че един хубав компресор почва от 5000 лева?
Всъщност какъв майстор си ти, след като не знаеш, че хубавият инструмент струва скъпо? :?
Chefo77 - майстор
К'ъв к'ъв - той си е писал какъв инструмент ползва. И е твърдо убеден, че на гъзорък, хубав инструмент не му е необходим. Пък както знаем, всички майстори са такива, нали ... :-D
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Всъщност какъв майстор си ти, след като не знаеш, че хубавият инструмент струва скъпо?
Много уважавам...Топмастер. А ако не си гъзорък, няма да имаш проблеми и с лидълският компресор и гайковерт. :-D
bagera1 - специалист
Тинки, хайде че верно зимата ще мине, на моите им врътнах 1000 км на сухо не са шумни- старите(ласа) бяха по шумни и возеха по твърдо), във локви влизат и излизат добре
gogo7777 - майстор
Отидох един път, поисках да ми монтират гума и те й ебаха мамата................Взех гума, гледаха я като прасе-тиква и я напъваха с лостовете.
Представям си картинката :-D
Тинки, продай кошниците и си купи гуми за колелото. :mrgreen:
naB4o - специалист
toolegittoquit написа:
ZEDYCUS написа:
Вчера я свърших тая работа и взех Клебер Крисалп ХП2.
От клебер се оплакват, че са дървени гуми. Аз се целя на Мишелин, Континентал или Гудирър, останалите...
Аз съм със същите клебер, 3та година - никакви оплаквания за Варненската зима. Не съм ги чувствал дървени, единствени проблеми съм имал на наистина хлъзгав лед на баир.
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 148

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: