Имах предвид, че няма да стане от менюто с настройките..... Имал съм няколко такива случеи...поправимо е.
  Имах предвид, че няма да стане от менюто с настройките..... Имал съм няколко такива случеи...поправимо е.Съласен съм че проблема е хардуерен. 
Фазата от клема 8 влиза на краче 4 и преминава през съпротивление около 80 К ома през диод за изправяне на напрежението и пистата спира до + клемата на електролитен кондензатор. Това ме озадачава; самите лементи са здрави / измерени от ел.техник доста по-грамотен от мен/затова тъся някава схема на ел платката за да я сравня с моята.

) за да няма повреди причинени от дефектни токове и др., както и "рестартиране на горелката" от кратки премигвания на тока
 ) за да няма повреди причинени от дефектни токове и др., както и "рестартиране на горелката" от кратки премигвания на тока  
.gif)

.Аз лично съм поставял такова у-е и съм много доволен -преди това горелката беше за хвърляне , сега има нов живот .
 .Аз лично съм поставял такова у-е и съм много доволен -преди това горелката беше за хвърляне , сега има нов живот .