Най - вълнуващия въпрос зимно време.
sasi4 - специалист
Здравейте, преди 2 дни си закупих конвектор Adax Glamox 2000W монтирах го на стената всичко както си е описано ... на 12 см от пода е. Нагласям го на 22 градуса, след 5-6 часа в стаята е 20 градуса. Тези 20 градуса ги достига доста бързо и до там, после само включва през 30-35 секунди за 4-5 секунди, тоест така поддържа температурата. Питането ми е следното: някой ако е имал и все още има такъв конвектор да ми каже как да го калибрирам. Има книжка в която е описано как става това, но нещо не ми се получава. А искам като го наглася на 22 градуса примерно в стаята да е толкова.
radius - майстор
Ако го нагласиш на 24-5 ,колко е в стаята? За да е точно регулирането, трябва термостата да е изнесен.
sasi4 - специалист
radius написа:
Ако го нагласиш на 24-5 ,колко е в стаята? За да е точно регулирането, трябва термостата да е изнесен.
Като е на 25 градуса в стаята е 22-22,5
LazarGanev - "Велик майстор"
Ти нали толкова искаше? :) Точността на термостата е най-малкия проблем на този вид отопление
sasi4 - специалист
LazarGanev написа:
Ти нали толкова искаше? :) Точността на термостата е най-малкия проблем на този вид отопление
Еми аз се отказах да го калибрирам, и реших да си го нагласям на 25 градуса и така :)
LazarGanev - "Велик майстор"
Правилно, какво ще му се вживяваш? Промени мястото на чертичката, по която отчиташ градусите и си готов

Тема "Конвектор Adax Glamox" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: