Chefo77 написа:Ами забравя човека ...Не бе, някои хора не правят разлика между сарказъм и сериозно мнение. В много случаи и аз нарочно пиша така, че да не стане изрично ясно това. Да видим кога някой ще се усети и до кога някои хора ще твърдят, че примерно си сменям маслото като стане на грес, а накладките не ги пипам, докато не почне да стърже желязо в желязо като колесата на влака по железопътните релси.
Това лято карах до юни със зимните гуми понеже станаха на години и смятах да ги изхвърлям, та реших да им взема душичката..
Нямаше проблем за градско и къси преходи, но като ги засилих на магистралата и при 180 се престроих рязко в дясно заради един ниско летящ самолет, които не забелязах че лети зад мене, направо се разбалансираха..волана тресеше леко и като пристигнах видях, че са се откъртили малки парчета каучук от ръба на борда на грайферите..та не можах да изкарам лятото с зимните..Сега ми дойдоха новите за тая зима NOKIAN 235/65/17 WR SUV 3 XL 108H и утре ги слагам, че не ми се занимава да ги прибирам и да чакам снега и всички като хукнат да сменят в един ден стават луди опашки по гумаджийниците