Нека намерим най-тънките цени.
monster18 - специалист
Колеги днес във нашия лидъл имаше още бройки динамометричен ключ и не издържах и повлякох един, може ли някой колега да ми каже здрав ли е и как се работи точно ?И какъв хубав ключ за джанти ще ми предложите може да не е мястото да питам тук но се надявам да ме упътите по възможност със сменяеми камъни да е ?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
След 10ти съм си отново в гнездото и ще ми трябва ъглошлайфче. Подскажете откъде да взема малък и евтин и да не е баш ексцентричен
Николай Николов - специалист
Шлайф или ъглошлайф? Едното може да е ексцентрично, другото не може :-D

Аз чакам да дойде черния петък, и мисля да купя 2-3 от най-малките ъглошлайфчета да ги накича с различен консуматив, за различни цели.
anabolicbeast - специалист
Може, що да не може? :-D Друг е въпроса дали е здравословно... :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Николай Николов написа:

Аз чакам да дойде черния петък, и мисля да купя 2-3 от най-малките ъглошлайфчета да ги накича с различен консуматив, за различни цели.

Писла съм Ъглошлайф, отде го измисли шлайф, не знам. Принципно, инструментчетата по 20 пари са някакси ексцентрични. Не знам как и защо но бият доста встрани, едни вибрации, едно чудо
Кога е черния петък? Преди 10ти ноември ли е? Ако да, то има ли някой русенец да направи услугата, да ми вземе?
joro39 - специалист
нещо такова http://olx.bg/ad/nov-agloshlayf-makita- ... cc1eaeba5b
Николай Николов - специалист
n_a написа:
Николай Николов написа:

Писла съм Ъглошлайф, отде го измисли шлайф, не знам. Принципно, инструментчетата по 20 пари са някакси ексцентрични. Не знам как и защо но бият доста встрани, едни вибрации, едно чудо
Кога е черния петък? Преди 10ти ноември ли е? Ако да, то има ли някой русенец да направи услугата, да ми вземе?
Ексцентричен ъглошлайф... иди го разбери :axe:

Черния петък принципно е някъде края на Ноември, тая година около и след 25-ти. Най-добре го правят в emag засега, дано тази година и други онлайн сайтове да се включат истински, а не с намаления по 10 лева. Примерно взех си от румънците една малка бормашинка 500 вата Heiner и съм много доволен от похарчените 20 лева с безплатна доставка. Бачка та се къса.
borkata99 - специалист
n_a написа:
има ли някой русенец да направи услугата, да ми вземе?
има - казвай ?
Н.П. :)
Фитилчо - майстор
Взех си за 100-ина лева малък шлайф на Бош с обороти, по спомен май за 120, или 110 не помня.
Много съм доволен.
Мисля Ники(Кумай) има такъв
resistbody - майстор
Говорех за радиото от предната промоция. Не бях много сигурен дали не е същото но гледам и други колеги са го коментирали. Съжалявам за късния отговор но не ми влиза от компютъра.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: