• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 26
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
Въй :? ! Рано скочи цената бе Баси #-o . То януари шА съм щастлив :lol:
Чакай, че сега видях " полски " - За това не знаех и се поправям - ще питам.
dobrev - специалист
Evgeniy написа:
Един комшия купува от село Драгановци полски на 360. Твърди, че са добри...
Ходих да ги видя и тези пелети в Драгановци. На чувала има надпис TRON - произвеждат се в с. Дунавци, до Казанлък, цена в завода 340лв./т и са 100% иглолистни. Цена 360 лв. за иглолистни не е ли много?
brat4eda_81 - специалист
тронн има и в сливенско някъде цех,но ако са тези от дунавци (казанлъшко)имат много кора,някъде писах по напред за пелети в нашия тегион и цени бях дал!!!
filmatoplo написа:
За Бургас и региона -очертават се базата до село Маринка и в гр Айтос .
Базата до село Маринка я отписвам [-X - миналата година бях с техни и бях доволен, но от можеби 3 месеца им звъня и когато ми вдигнат отговора е "Сега съм в Бургас, след 1 час съм във фабриката и ще звънна да уговорим доставка" и повече не ми се обаждат, а аз като ги търся в един момент спряха да ми вдигат. Веднъж даже уговорих доставка за "следващия понеделник" и познайте колко дойдоха или се обадиха. Даже един път отидох до там на място - пусто, има само двама товарачи, не могат да ми продадат нищо, щото "шефа го няма", нямали транспорт вече, нямат касиер вече... Дадоха ми телефона на "шефа" - ми той същия от сайта, звъня и пак никой не ми вдига. Веднъж звъннахме от телефона на жената, вдигна и пак същата песен - "ще се обадя след 1 час от фабриката"... :rolleyes:

Така че давайте координати на тези в Айтос, Маринка явно продават само на братчеди или въртят някакви далавери или просто са пред фалит... Една читава фабрика съсипана от безхаберен шеф...
filmatoplo - майстор
Тези до Мнарика ги забрави -Много не сериозни :x , в Айтос са средна хубост може да се кара с тях ,тези от Брод също не стават , има една фирма Трон Казанлъжко , има човек който ги кара на цена 360 лв с камион по 5 тона на место .
Svezar - специалист
За Брод писах още миналата година че са зле ! А комшията беше ходил до Маринка и му казали че нямат материал и затова няма продукция !
brat4eda_81 - специалист
айде да съживим малко темата че новия сезон ще дойде :) ,оня ден научих че в свищов продават дървесни пелети биг-брг на 220 лв!!!! който има възможност да се възползва , или пък ги е ползвал да сподели как са !!!
dgd_bg - помощник
Здравейте. Някакви отзиви за пелети от пелети маркет варна ? В гугъл много реклама но отзиви никъде не намирам за тях !

Пелети от свищов видях в чували по 15кг но клас В . Доколкото успях да прочета водят ги промишлени с по голям процент пепел . Не съм сигурен дали е точно така ?
marinelageorgieva - помощник
Във всеки един склад ще намериш, друг е въпроса дали ще ти продадат. Лично аз във Варна в един склад бях видяла към 40-50 палета, които не се използваха по никакъв начин.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 26

Тема "Пелети - от къде?????" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: