• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
petko5 - помощник
Здравейте на всички,
В Баухаус видях този поялник (от ф16 до ф32) за 95лв:

Изображение

Някой ако има наблюдения за въпросния поялник нека да сподели, ще съм много благодарен :prayer:
pipilica - майстор
Няма маса нагревателя и е малко контактната площ между него и накрайниците.
Hoвoceлckи - майстор
LazarGanev написа:
Не струва
По какви критерии се определя дали струва или - не? Не се заяждам - питам, защото мисля да си взимам. Предвид, че няма да изкарвам пари с него ми се ще да е "бюджетен". Сама по себе си високата цена у нас не е гаранция за качество. Какво трябва да му е качествено? Струва ми се диаметрите на главата (муфа/нипел)? Някой би ли дал точни съотношения? Температурата на контактната повърхност мисля, че не е най-съществена (просто малко повече или по-малко ще се задържат за нагряване елементите), но все пак - ако има правилна, точна температура, колко е тя? Друго?
LazarGanev - "Велик майстор"
Сменил съм 2 такива, изкараха ме по няколко месеца. Цената беше 180лвн на FW Plast, но изглеждаха по същия начин. Дори и на твоята цена, пак не е бюджетна машина. Има за по 50лв на Райдер - работят много добре.
шоп - майстор
+ 1 за райдъра. Имам такъв и няма никакви проблеми. 46 лв струваше:-)
nikolovvd - майстор
Лятото си купих на Райдър за 25-27 лв. не помня точно. Изпълни си задачата и баните са завършени.
От тук нататък колкото и спойки да направи са бонус. :-D
Andri01 - майстор
Home made! нагревател,2 вида накрайници,стар термостат от готварска печка,дръжка от 100вт. поялник 2 парчета ламарина и 2 ръЦиЦки! Цена ...около 15лв. Работи 4-та година без грешка :).
ilian ivanov - специалист
Andri01 написа:
Home made! :)
Дай да го видим.
  • 1
  • 2

Тема "Мнение за поялник за PPR-Тръби ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: