Нека намерим най-тънките цени.
pachosz - специалист
mgbagera написа:
Ние добре взимаме ел. инструменти от лидъл ама никои не спомена как стоят нещата с ремонтирането след изтичана на гаранцията ?
За ел. инструментите на лидъл намират ли се резервни части ? Самия лидъл ли след гаранционен сервиз ? Общо взето като изтече гаранцията и машинката се счупи какво правим :?
Темата е от 2014та г. От тогава насам няма машинки с изтекъл гаранционен срок. :wink:
jekasus - майстор
pachosz написа:
mgbagera написа:
Ние добре взимаме ел. инструменти от лидъл ама никои не спомена как стоят нещата с ремонтирането след изтичана на гаранцията ?
За ел. инструментите на лидъл намират ли се резервни части ? Самия лидъл ли след гаранционен сервиз ? Общо взето като изтече гаранцията и машинката се счупи какво правим :?
Темата е от 2014та г. От тогава насам няма машинки с изтекъл гаранционен срок. :wink:
viewtopic.php?f=57&t=31089
israeli - специалист
Фитилчо написа:
И аз печка, ама за банята :lol:
A дали ще издържи на влагата в това помещение, че и аз се замислям дали да не взема една за банята?
Другия ми въпрос е дали ще може да се закачи за стената и има ли подходяща стойка в комплекта , за да не е директно на пода мокрото помещение?
borkata99 - специалист
n_a написа:
Каква е тази печка?
http://broshura.lidl.bg/50458ae9-e8ec-4 ... l5.html#/1 ако не става пробвай тука
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=859
brum - майстор
Какво им харесвате на тия печки? Питам, защото за мен обикновенната "духалка" е по-добра и ми е интересно какво изпускам :) .
MIRO_073 - майстор
israeli написа:
Фитилчо написа:
И аз печка, ама за банята :lol:
A дали ще издържи на влагата в това помещение, че и аз се замислям дали да не взема една за банята?
Другия ми въпрос е дали ще може да се закачи за стената и има ли подходяща стойка в комплекта , за да не е директно на пода мокрото помещение?
За тази печка ли става въпрос? За баня? Тази не става за баня. Или има и друга, която не съм видял.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
borkata99 написа:
.......... печка?
Благодаря " ;-)
borkata99 - специалист
brum написа:
ми е интересно какво изпускам :) .
Според мен - нищо не изпускаш.
Аз, например обичам бърбън+кола, друг ще каже
brum написа:
защото за мен
например водка+кола е по-добре........ :roll:

Така че нищо не пропускаш.......................сетих се за един лаф:
"въпрос на вкус - казало кучето и си облизало задника" :wink:
Так че ползвай си "духалката" с кеф, аз ще си купя един конвектор.

Така и не видях някой да е споменавал, че именно той става за баня, ама може и да съм пропуснал..............
kozl - майстор
Туй що е за баня трябва да е защитено. по принцип има и духалки (с вентилатор) за баня, но по трудно се защитават от пръски вода.
Има и нагреватели за лира за баня - електрическа лира, хем връз нея може да се простира.
fore - майстор
И аз до сега съм виждал само кварцови нагревателни печки да се монтират в баня без вентилатор.
Формата на Лидлската можеби лъже че става за това. Обаче вентилатора-ако има такъв би вкарал доста от влагата вътре в уреда.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: