• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
pipilica - майстор
Ми то на снимката се вижда че лампата не е завъртяна и не прави контакт в цокъла. Завърти така че надписа да иде отгоре или отдолу както на втората снимка.
Има и опция бай жълтур да е разменил кабелите вътре.
moimoimoi - майстор
е в магазина не ти ли я пробваха?
на втората снимка се вижда че тръбата не е завъртяна както трябва,завърти я на 90 градуса
или има некой откачен кабел вътре в лампата

ти ключа на лампата и ключа на кабела включваш ли ги?

ако не иска да свети я връщай и вземи друга ,даже гледай да е с по стандартна крушка,примерно 18 вата

този кабел от към лампата на букса ли е ? или влиза директно в лампата
Последна промяна от moimoimoi на ср ное 04, 2015 9:44 pm, променено общо 2 пъти.
MIRO_073 - майстор
Тези щепсели при някои контакти подминават контактните пластини в него. Леко го изтегли навън като го включиши пак пробвай с ключовете и завъртането на пурата. Фазомер нямаш ли?
Тази вечер понеже всичко върви наопаки и някои неща са ми убягнали :)

Благодаря на колегата, който по-горе се сети за ключа на другия кабел :) Понеже мислех да го скъся и този ключ въобще да го махна, изключих за съществуването му.

Благодаря на всички, които се отзоваха.
iliya_i - майстор
Я вземи този кабел го махни и си купи трижилен и щепсел със заземяване. Как ще махнеш ключа, ще внадиш кабела там и ще сложиш три пъти внаден кабел над мивката? Цялата ти сметка за нов ще е около 2 лева, при положение че за лампата си дал около 20 лева.
radius - майстор
Smbonev написа:
Благодаря на колегата, който по-горе се сети за ключа на другия кабел :)
:lol: :lol: :lol: Язък дето се впрегна форумния интелект.
hidrazin - майстор
Я, те при тези тела нещо са се очовечили - почнали са да ги правят с трижилен кабел.
Преди бяха с двойка. :-D Имаше и една серия дето като изгори я хвърляш.
Просто никъде нямаше по магазините ламби с тази дължина. :-D
:partyman:
moimoimoi - майстор
вземи си трижилен кабел ШВПС 3x0,75 примерно и по възможност го смени направо от лампата а не да го удължаваш
има щепсели с ключ http://www.mikimak.com/?function=detail&id

пп:от недоглеждане съм писал свт а имам предвид швпс,колегата ме е поправил :oops:
Последна промяна от moimoimoi на чет ное 05, 2015 9:41 pm, променено общо 2 пъти.
sirko - специалист
СВТ 3x0,75 няма! Почват от квадрат нагоре :-D
ШВПС му трябва, мани го тва СВТ то е за други приложения.
  • 1
  • 2

Тема "Свързване на двужилен и трижилен кабел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: