• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
Всички имаме коли, нали ?
toolegittoquit - майстор
kr1100 написа:
виж живи данни
Гледам по бензинов и газов комп данните. Въпросът е дали датчикът за положение на дросел клапата е заминал. На бензин няма проблем или не се усеща.
stoianov_n написа:
Абе, ти сериозно ли мислиш, че някой ще ти помогне, след като обиди всички майстори тук?.
Да кажа, че има некадърни автомайстори и да ми се обидиш и правиш на ощипана госпожица е същото като да кажа, че има калпави и некадърни електротехници и да се обидя сам на себе си. Или някой друг да го каже и да се чувствам лично обиден. Ако се чувстваш лично обиден, след като изрично подчертах, че говоря за некадърната част от съсловието, която каквото и да си говорим я има, то ти самият трябва да се чувстваш некадърен. Гузен негонен бяга. В противен случай няма какво да ми се обиждаш и правиш на ощипана госпожица.
Kirilpm написа:
Пак те хванат в лъжа :lol:
И така беше до онзи ден.
Kirilpm - специалист
Аз не знам за какъв електротехник се спрягаш,ама като ти чета глупостите опазил господ от такива електротехници.Мен специално трудно ще ме обидиш.Смешно е като се опитваш да преподаваш на колегата Стоянов,занаята с който той си вади хляба,на мен ми е смешно понеже не те приемам за нищо повече от едно плямпало,но погледнато от страни е обидно,един вид само мен ме бива всички други са некадърници,а като опре яйцето до г*за почваме да ги търсим некадърниците за помощ.
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
а като опре яйцето до г*за почваме да ги търсим некадърниците за помощ.
Не, аз некадърници не търся. Търся кадърници. Но съм попадал и на некадърници. На Стоянов нищо не му преподавам. Въобще, интересите ми в колите свършват с това да си реша даден проблем и не обичам да човъркам.
Грам и не ми знаеш професионалната реализация, за да смееш да коментираш.
Kirilpm - специалист
Ако професионалната реализация ти се заключава в закупуване на венто втора ръка и оттам нататък всякакви цигании относно подръжката не искам и да я знам :lol: И ти хабер си нямаш от автомобили и ДВГ като цяло но коментираш сервизите и слагаш оценки,понякога доста строги,както виждаш не е приятно :lol:
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
И ти хабер си нямаш от автомобили и ДВГ като цяло но коментираш сервизите и слагаш оценки,понякога доста строги,както виждаш не е приятно :lol:
Айде да спрем да се драчим и стига глупости, и простотии. Много мъжкарско поведение, няма що. Истината е, че повече от веднъж съм си патил от некадърници. Няма как да не признаеш, че имам основание да говоря това, което го говоря. И докато ти се хилиш, аз съм давал по няколко пъти пари, защото не ми се решава проблем, за който съм платил да бъде решен. Ти може и да се хилиш тука, но аз съм се блъскал да ги вадя тия пари, а ги давам ей така. Защото съм много богат, за това карам по-стари коли, а не Мазерати и Ферари, нали?
А поддръжката не е некадърна - погледнах ламбдата. Смених си и каквото трябва по газовият клапан и уплътнения. Правя всичко възможно да държа технически изправен един автомобил, за който на тоя момент считам, че беше грешка да го купувам.
Kirilpm - специалист
Аз пак ти казвам като цяло е грешка че си купил автомобил,бягай до най-близкото бюро на минибус или автотранспорт и взимай една карта :lol: А следващия път,когато платиш на някой за да ти отстрани проблема и не се получи от раз,отиваш и му връщаш колата за да го отстрани,а не да ревем във форума.Явно мислиш че някой умира от желанието да мете осраното от теб и редица специалисти при които си оставил колата,а като знам как ти се дават пари предполагам къде си я оставял.Погледнал бил ламбда сондата,следващия път си направи обща снимка с нея :lol:
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
А следващия път,когато платиш на някой за да ти отстрани проблема и не се получи от раз,отиваш и му връщаш колата за да го отстрани
Добре. И какво - да се бием, така ли? Като ти казах за "гаранцията на агренажа" утре ако бях го слагал при някои майстори и след това беше се скъсал, според теб какъв щеше да е шанса да ми направят основен ремонт на двигателя бързо и без пари? Не знам в кой свят живееш. Отивам на майстор на ауспуси. 3 пъти заваряха една тръба 3-ма различни на 3 различни места. И трите пъти се счупи точно на заварката. Чак четвъртият майстор я направи кадърно. Смятай..защо ли имам такова мнение за майсторите? Как работя аз? Питам - колко пари. Ако имам - давам. Ако нямам - не те занимавам. Не знам защо продължаваш да провокираш, явно ти е много интересно.
А с автобуса си пътувай ти. Много умно. Поредната плоска шега. И не, ако просто така ще си спорим, ще ти кажа да си гледаш работата и да спреш да тровиш темата. Нямам намерение да се извинявам на някого, който си си е много обидчив. Имам достатъчно поводи да ги говоря тия работи. И вместо да кажеш - "да, така е, но има и кадърни" ти ми казваш "ти пък си също толкова тъп". Да, тъп съм на колите, ама не се пиша майстор. Моята умнотия за моята кола поне е безплатна. Ако ще плащам пари някой да наплеска същите глупости - айдее, нема нужда.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24

Тема "Газово DTGas 704S - малко помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: