Всички имаме коли, нали ?
toolegittoquit - майстор
ОВМ-то във Варна чух, че смъкнало и то цените до почти тия на Марешки. Значи може. А тук в Бургас си плащаме пак на 2.03лв. :x
KingLin - майстор
Нафтата на Марешки е добра - тествах вече. Опашките намаляха още на третия ден обаче пак си има по 4-5 коли да чакат на колонка като минавам от там.
nv952 - майстор
KingLin написа:
Нафтата на Марешки е добра - тествах вече.
Чакам да отвори и в Бургас :-D
Половин тон за година ще ми дойде идеално :cool:
Chefo77 - майстор
Марешки и аз ще го пробвам тези дни. Горивото му, не него лично, да не си помислите нещо ... А от няколко места чувам, че нафтата била ОК.
Някой беше питал за авиодизела на Еко. Миналата седмица карах на него - колата върви много добре, но разхода ми изби зъбите. Надали повече бих си помислил да сложа такова гориво :shock:
KingLin - майстор
Как така разхода ти изби зъбите? Обикновено при по-качествен бензин/нафта разхода пада. Не вдявам нещо. Пък и сефте чувам за авиодизела на Еко та може и глупости да говоря :D
nv952 - майстор
toolegittoquit написа:
ОВМ-то във Варна чух, че смъкнало и то цените до почти тия на Марешки.
Даже и малко повече :wink:
Изображение
fbr - майстор
Абе глупости говориш, ама само ти да си, с мед да те нахраним.
KingLin - майстор
fbr написа:
Абе глупости говориш, ама само ти да си, с мед да те нахраним.
Така де ама доизкажи се като хората...
kozl - майстор
Три резервоара самолетен дизел изгорих у нас и един у гръцко и не мога да открия разлика от еко нафтата на Лукойл :?
А сметки за разхода напоследък не смятам, само си водя записки км и литри от пълно до пълно. Оти на един пробег по магистралата партнера ми прескочи десетката. Дали на бензионостанцията не ми напълниха резервоара до горе или щото карах 140-150, а челното съпротивление на баницата голямо :?
Chefo77 - майстор
KingLin написа:
Как така разхода ти изби зъбите? Обикновено при по-качествен бензин/нафта разхода пада. Не вдявам нещо. Пък и сефте чувам за авиодизела на Еко та може и глупости да говоря :D
И аз така очаквах, но над 10 си е над 10. Предполагам съм единичен случай, защото никой не се оплаква. И в момента, с Дизелор, ми е под 8 разхода. Просто споделям, не трябва да се счита за меродавно мнението ми. Може поплавъка да се е таковал там (как беше думата) :-D
Пък и не съм го мерил пълно-пълно, за да съм категоричен, на половин резервоар и лампа!

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: