Ще задам един глупав въпрос тъй като съм скаран с английския
Едни френдове ще ми пратят колет поне 30 килограма от Хавайските острови до България. Та въпроса е колко ще ми струва транспорта до тук? Все пак 13 000 километра не са малко

profesionalist_wood написа:Ще задам един глупав въпрос тъй като съм скаран с английскияЕдни френдове ще ми пратят колет поне 30 килограма от Хавайските острови до България. Та въпроса е колко ще ми струва транспорта до тук? Все пак 13 000 километра не са малко
шоп написа:UPS или DHL може и да ти вземат 900 лвАко на пощенската пратка е обявена реалната цена вообще не ти се налага да се разправяш по митници. Плащаш си директно в пощата налозите. Е ако се надяваш че ще мине гратис можеш да рискуваш. Но решат ли да отварят то тогава както казваш само с документа за плащането иначе могат да те обложат с по голяма сума по тяхна оценка.
нека ти го изпратят с номер за проследяване по техните пощи. Радовно получавам и по-тежки колети от азиатските пощи за по 30-50 долара пощенска тарифа.
Не се лъжи да пишеш че е подарък, защото нашите митничари не са вчерашни. Плати им с пейпал и тук ще платиш само ДДС то.
Аз винаги в митницата си хода с разпечтката от пейпала и имейла и освобождавам стоката за 15 мин.
Успехи.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: