С оргиналния контролер :
1)Управлението на вентилатора беше импулсно и вентилатора видимо се мъчеше;
2)Няма вход за стаен термостат;
3)Няма режим за поддържане на огъня;
4)Няма управление на битова гореща вода;
5)Няма мониторинг чрез компютър(сега имам реално наблюдение даже и отдалечено чрез RS<->TCP);
6)Няма управление на допълнителен почиставащ вентилатор;
7)Няма възможност за наблюдение на температурата на изходящите газове;
8 )Така наречената бъркалка работеше също с импулсно напрежение (включена е паралелно на вентилатора);
9)Ограничено управление на запалката като по този начин на сезон горяха по един комплект ( около 100лв. запалките нямали гаранция). Сега пали за около 4 минути като мога да регулирам много параметри;
10)Скоро установих че само с едно обаждане (не съм ходил на място и никого не познавам) ми обърнаха внимание и промениха софтуера на платката (аз съм програмист и зная колко време отнема едно уж малко нещо);
11)И не на последно място, защото обичам да човъркам.
И те така.......
1)Управлението на вентилатора беше импулсно и вентилатора видимо се мъчеше;
2)Няма вход за стаен термостат;
3)Няма режим за поддържане на огъня;
4)Няма управление на битова гореща вода;
5)Няма мониторинг чрез компютър(сега имам реално наблюдение даже и отдалечено чрез RS<->TCP);
6)Няма управление на допълнителен почиставащ вентилатор;
7)Няма възможност за наблюдение на температурата на изходящите газове;
8 )Така наречената бъркалка работеше също с импулсно напрежение (включена е паралелно на вентилатора);
9)Ограничено управление на запалката като по този начин на сезон горяха по един комплект ( около 100лв. запалките нямали гаранция). Сега пали за около 4 минути като мога да регулирам много параметри;
10)Скоро установих че само с едно обаждане (не съм ходил на място и никого не познавам) ми обърнаха внимание и промениха софтуера на платката (аз съм програмист и зная колко време отнема едно уж малко нещо);
11)И не на последно място, защото обичам да човъркам.
И те така.......