• 1
  • 2
Връзката между 2 свята
Хора дайте няква идея за стенния гардероб в коридора на двустайна средна панелка, и вратата за щранговете. Мисля да изместя пералнята в гардероба, но останалата част от него ми се иска да я запазя, но и да я приведа в по модерен вид. За вратата на щранговете искам да я разкарам по някав начин имате ли някви идеи за тези нещица.
roshav ohluv - специалист
За ревизионния отвор, който ти наричаш врата за щранговете, има 2 варианта, които аз съм прилагал: по-лесният начин е да си купиш обикновен пластмасов капак, по който да оформиш отвора. Струват по 10-20 лв (по спомени) и се залепват с силикон.
Вторият начин е да си поръчаш алуминиева вратичка от която и да е фирма за дограма - става много добре. Особено удачно е, ако е близо до душа, защото така няма опасност да прониква вода. Би трябвало да излезне под 100 лв.

Ето какво аз направих в коридора:

Прикачен файл

koridor.jpg
koridor.jpg (28.36 KиБ) Видяна 10706 пъти
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:10 am, променено общо 1 път.
W123 - специалист
:forbidden:

Емералд,сушилнята не ти ли се клати когато центрофугира пералнята.Питам понеже съм виждал хората да си правят "специални" стойки от винкел за да я отделят от пералнята.И аз се бях запалил да ги слагам една върху друга но ме домързя за стойка и ме хвана страх да стоят по този начин и за това ги сложих редом.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:10 am, променено общо 1 път.
meriko - напреднал
Мисля си, че ние живеем в България.Затова разполагаме уредите си така, както ни предлага пазара, възможностите и т.н.Мога да ти предложа вариант, как например ги разполагат в Тайван, но понеже, както виждам от снимката ти си българин(като мен и живееш в панелка, пак като мен)избери си нещо практично и реално изпълнимо :razz:
А иначе, можеш да провесиш сушилнята примерно на дебела корда от тавана или да я вкопаеш на 10 см в пода и да я осветиш с насочена преливаща светлина и ще стане супер.Но ти май нямаш сушилня :?:
Дано съм те накарала да се усмихнеш и да си направиш един обикновен български гардероб(като на снимката, която ти предлагат)и да боядисаш фронта(вратите) в два цвята напр, които да си кореспондират с останалата мебелировка.С единия от цветовете можеш да боядисаш и ревизионната вратичка.Понякога простите решения са и най-удачни.Успех :roll:
крум - специалист
Ако пералнята ти се разхожда по коридора, докато центрофугира, значи отдавна е време да я сменяш. Или да я нивелираш.
Сестра ми имат пералня и сушилня Горенйе и са поставени точно сушилнята над пералнята. Без винкели, стойки и други простотии.
neillmakoli - специалист
Аз също мисля да сложа сушилня над пералнята, между двата уреда ще сложа фибран за да обира вибрациите които са минимални.
ktamara - специалист
Купете си пералня с поне 1000 оборота центрофуга и може да се пооткажете от сериозната инвестиция за сушилня
sasooooooooo - "специалист"
А защо не пералня и сушилня в едно? :?
  • 1
  • 2

Тема "коридор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: