• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
emergency_bg - специалист
Колеги, моля за помощ, започнах един сайт с програмата ewisoft website builder, направих част от него и го хостнах на фрии.Бг. проблемът е, че пробния период изтече, и сега вече не мога да публикувам през програмата. т.е правя промени в програмата, но не мога да ги кача. единствено мога да редактирам кода през ФТПто, което за мен е много сложно.Има ли друг начин да качвам промените, като ги добавям към старите страници, т.е само ги ъпдейтвам, или примерно в някоя друга програма да си прехворля сайта за да мога да работя по него, моля за съвет.
rendo - специалист
Microsoft Front Page от пакета на Офиса на Майкрософт има същите опции да ъпдейтваш и променяш директно на сървъра
pavelari - майстор
МS WORD XP - записвате файла в HTM или HTML формат и готово :)

може и през notepad ама трее малко ХТМЛ да знаете

за ъплоуд се ползва file zilla например

а hit.bg хоства до 10 МБ без пари и дълги години съм бачкал с тях - много ме кефеха
emergency_bg - специалист
pavelari, отворих едно от htm файловете с MS WORD, редактирах го, но след като го качих на фтп-то е съвсем различно, кода му е променен с някакви неща от уърд.
като го отварям ми дава че ми липсва файла stylesheet.css
pavelari - майстор
а кой word ползвате - 2007?
и от къде ти дава грешка - сканирай я с принт скрийн и я пейстни в пеинт-а
prascho - майстор
Сваляш PSpad и си пишеш кода на ръка ;).
pavelari - майстор
0885245861 - абе я земете ми се обадете най-добре
Osiris - специалист
emergency_bg написа:
Колеги, моля за помощ, започнах един сайт с програмата ewisoft website builder, направих част от него и го хостнах на фрии.Бг. проблемът е, че пробния период изтече, и сега вече не мога да публикувам през програмата. т.е правя промени в програмата, но не мога да ги кача. единствено мога да редактирам кода през ФТПто, което за мен е много сложно.Има ли друг начин да качвам промените, като ги добавям към старите страници, т.е само ги ъпдейтвам, или примерно в някоя друга програма да си прехворля сайта за да мога да работя по него, моля за съвет.
коя версия ня програмата ползваш :?
CARRION - специалист
Дай си адреса на сайта да го разгледаме и да ти кажем къде ти е грешката (ако не е толкова фатална че да не може да я отвори)
  • 1
  • 2

Тема "дайте идея" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: