• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Здравейте! Моля за съвет....Над изолацията си сложихме ламаринена козирка, но не предвидихме, че при един дъжд ще дразним съседите, защото много дрънчи :( Разгледах различни форуми, но тук мисля, че ще ми дадете най-точен съвет как да постъпя.
Приятна и позитивна седмица! :)
mitev75 - напреднал
Намажете я с течна гума
maleeeestrax - специалист
Освен намазването можеш и да залепиш битум с посипка. :rock:
Благодаря ви много! Ще пробвам ;) А дали би бил вариант да залепим изкуствена трева или ще се изпече от слънцето?
Andri01 - майстор
Разкарай съседите :). А иначе-битум с посипка е май финансово по изгодно.
Andri01 написа:
Разкарай съседите :). А иначе-битум с посипка е май финансово по изгодно.
хахаха....де да можеше това да е решението, незнам тази тясна ламарина дали би станала с битум...тоест, тя че ще стане е ясно, ама дали някой ще се наеме да го направи [-o<
Георги Иванов(алцек) - специалист
Тясна,тясна колко да е тясна че да издава шум при валеж, че чак да дразни и съседите ?
Дай едно фото да видим за какво иде реч.
VLADO66 - майстор
Тревата е най-удачно.Скоро имаше такава тема със същия проблем.Стига да не е от най евтините,другите си имат UV защита и изкарват минимум 10год.Захващането трябва да си го измислите и най-важното да е по краищата,защото вятъря ще я отнесе като стой та гледай.
Прикачен файл:
IMG_20151108_104614 - Копие.jpg В момента разполагам само с тази снимка. Козирката е някъде около 20см.
VLADO66 написа:
Тревата е най-удачно.Скоро имаше такава тема със същия проблем.Стига да не е от най евтините,другите си имат UV защита и изкарват минимум 10год.Захващането трябва да си го измислите и най-важното да е по краищата,защото вятъря ще я отнесе като стой та гледай.
Как ме зарадва вашия коментар...може на трева да се спрем...евентуално да се залепи със силикон... :?
  • 1
  • 2

Тема "Ламаринена козирка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: