Ще го направя както казвате, защото никога не съм се занимавал с това и ви благодаря много за изчерпателните отговори. 

bulhomes2 написа:takeda написа:Благодаря за отговорите. Колкото до това да си взема спарки, деволта ми излезе доста по-на сметка, пък и съм чувал доста негативи за спаркито и за това везните натежаха за деволта. ...Много правилно. Форумите са пълни с идиоти с мижав опит, но дават акъли. Спарки имам една резачка и никога повече няма да си купя нещо с тази марка.
bulhomes2 написа:takeda написа:Благодаря за отговорите. Колкото до това да си взема спарки, деволта ми излезе доста по-на сметка, пък и съм чувал доста негативи за спаркито и за това везните натежаха за деволта. ...Много правилно. Форумите са пълни с идиоти с мижав опит, но дават акъли. Спарки имам една резачка и никога повече няма да си купя нещо с тази марка.
Фитилчо написа:Бай дъ уей, като оставим междуличностните отношения, Спарки е отвратителен боклук !Ами аз работя със Спарки над една година всеки ден по 2-3-4 часа.... не е зле а? Дори не усещам да се е разхлопал лагера. Имам почти всички машини на Спарки и съм доволен. Ся като искате Фестул ,ваш проблем. Колегата ми имаше от първите спаркита оберфрези и няма оплаквания
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: