Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
profesionalist_wood - майстор
Мда....преди дни като видяха американци на снимки работилницата ми с машини от времето на фараоните в древен Египат паднаха направо....
emil679 - специалист
profesionalist_wood написа:
Мда....преди дни като видяха американци на снимки работилницата ми с машини от времето на фараоните в древен Египат паднаха направо....

Да не си им пратил снимка свалена от интернет на "старата ти пералня" (дето и през крив макарон не си я виждал) :crazy: :crazy: ....
profesionalist_wood - майстор
emil679 написа:

Да не си им пратил снимка свалена от интернет на "старата ти пералня" (дето и през крив макарон не си я виждал) :crazy: :crazy: ....
М? Така си говориш щото си наивен и навремето не те пуснаха навън и тук ще си останеш закрепостен към някой феодал
emil679 - специалист

М? Така си говориш щото си наивен и навремето не те пуснаха навън и тук ще си останеш закрепостен към някой феодал

Лъжеш само себе си и се правиш на интересен ,при това е лесно за доказване . Copy paste ,без покритие в област електротехника.
Последна промяна от emil679 на ср ное 11, 2015 5:42 pm, променено общо 1 път.
hidrazin - майстор
Тук май се заражда нова любовна връзка? :heart:
:partyman:
emil679 - специалист
hidrazin написа:
Тук май се заражда нова любовна връзка? :heart:
:partyman:
Ревнуваш ли ? :partyman:

Тема "Раховец 01 - подмяна на кабелите?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: