• 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 148
Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

Kirilpm - специалист
Аз като те гледам какъв мизерник си,колкото и да се напъна не мога да повярвам че си дал едни 400 лева за 4 нови гуми,независимо дали зимни или летни.
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Аз като те гледам какъв мизерник си,колкото и да се напъна не мога да повярвам че си дал едни 400 лева за 4 нови гуми,независимо дали зимни или летни.
Не брой парите в чуждият джоб. И 100 пъти казах, че слагам хубавите отпред. Ако искаш.
Kirilpm - специалист
Това за парите и чуждата сметка,май на няколко пъти аз,а и някои други от форума са ти го казвали.Както виждаш не е много приятно,някой да ти прави сметката.Та ако ти е по път мини през полигона на лъка,вчера оставих хубави 16ки пирели,може и нещо друго да има :lol:
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
...вчера оставих хубави 16ки пирели
Бургазлия ли си, а? Ще те видим. :drinkers: Дай да сваляме правителството, вдигнаха винетките на 100лв. :axe:
dyaneff - майстор
За 30 ли да сваляме правителството ?
Kirilpm - специалист
От Поморие съм по конкретно,не съм Бургазлия.А колкото до правителството аз предпочитам да карам по асфалт и да спестя 30 лева от ремонти,вместо да карам по лунен пейзаж и да се чудя коя дупка е по-плитка че да умеря нея.
toolegittoquit - майстор
dyaneff написа:
За 30 ли да сваляме правителството ?
30лв тук, 30лв там. Хопаляяя, станаха 300 милиона.
Kirilpm написа:
От Поморие съм по конкретно
Хаха, големи сервизи знам в Поморие.
dyaneff - майстор
Тинки, като искаш да пестиш си продай колата.
toolegittoquit - майстор
dyaneff написа:
Първо колата, после телевизора, после печката и леглото. И накрая изгонен народът гладен да спи в кашони по улиците. Някой беше го опитал това и свърши на гилотината. Крайно време е да спрат да се подиграват с нас.
kuger - майстор
toolegittoquit написа:
dyaneff написа:
Първо колата, после телевизора, после печката и леглото. И накрая изгонен народът гладен да спи в кашони по улиците. Някой беше го опитал това и свърши на гилотината. Крайно време е да спрат да се подиграват с нас.
Забрави жената :-D /не знам, дали знаеш вица за икономиите, накратко: "Тате не е@е, аз не суча"/.
И, не бъди лош :-D
пп: Май много се репчим, ама пред монитора, за друго не ни стига дупе!
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 148

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: