• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Hoвoceлckи - майстор
Да, за другата стая е. Точно това, че са доста накриво, ме притеснява. Дали не се е получило критично изтъняване ... Майстор ги е лепил, платено му е.
radius - майстор
Еми като му е платено да е жив и здрав и да продължава да майсторее. На мен не ми харесват като за платени на "майстор".
Hoвoceлckи - майстор
Не става дума за естетика. Тия дни ще ги замазвам. Мога ли да съм спокоен, че няма да има проблеми в бъдеще време, следствие на въпросното криво запояване?
radius - майстор
Аз разбирам какво е важно за теб, но никой не може да ти каже. Всяко отклонение от нормите увеличава риска. Поне пробвай дали имаш достатъчно дебит от изходите, да не е позатапил някоя връзка.
EDI - майстор
Надуй си тръбите с вода поне няколко дена да си сигурен, че не сълзят някъде.И дали има дебит, както казва Радиус.
krasi92 - майстор
EDI написа:
Надуй си тръбите с вода поне няколко дена да си сигурен, че не сълзят някъде.И дали има дебит, както казва Радиус.
напълно подкрепям-тест под налягане преди замазване
Hoвoceлckи - майстор
Под обикновено водопроводно налягане са повече от седмица. Когато се загрее бойлерът мисля, че ще бъде по-височко :? Това ме безпокои в известен смисъл. Мислех (ако изразите по-сериозни съмнения) да намеря начин да надуя системата, но ... няма да се юркам. Да си му мислят "баш инвеститорът" и ВиК майсторът :wink: Благодаря ви за мненията!
montoya - майстор
За батерия в кухнята предполагам, УКБ-то е сложено с наклон на едната страна и ако така се замаже, монтирането на батерията права без наклон, ще е меко казано невъзможна мисия или след поне 2-3 часа псуване.
Тези двата изхода с резби до стената в дясно, така са оставени, че ще стърчат целите преходи от стената, освен ако там няма шкаф да ги крие, в последствие е невъзможно да се скрият с розетка или каквото и да е друго, а и са много близо до дясната стена, да завиеш кранче там, никак няма да стане :axe:
Hoвoceлckи - майстор
Казвате ми все неща дето не питам, но карай :wink: Батерията в другата стая е монтирана.
"Тези двата изхода с резби до стената в дясно" са изходи за радиатор, който не е сигурно дали ще го има.
nikolovvd - майстор
Ако има Новоселска гъмза и Новоселска отлежала, радиатор не ти трябва. :-D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Това добра ППР (PPR) спойка ли е?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: